Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παρέλαση 25 Μαρτίου 2021 – Καμίλα: Σκεπάστηκε με την κουβέρτα για να την παρακολουθήσει
ΕΛΛΑΔΑ

Παρέλαση 25 Μαρτίου 2021 – Καμίλα: Σκεπάστηκε με την κουβέρτα για να την παρακολουθήσει

Παρέλαση 25 Μαρτίου 2021 - Καμίλα: Στις θέσεις των γυναικών, βρίσκονταν κουβέρτες, σε περίπτωση που κρύωναν εξαιτίας και της παραμονής τους σε σταθερή θέση.

Αφού οι επίσημοι καλεσμένοι του ελληνικού κράτους κατέθεσαν στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη τα στεφάνια για να τιμήσουν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, έλαβαν τις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Στις θέσεις των γυναικών, βρίσκονταν κουβέρτες, σε περίπτωση που κρύωναν εξαιτίας και της παραμονής τους σε σταθερή θέση.

Την κουβέρτα αυτή, λοιπόν, χρησιμοποίησε η Καμίλα, η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, η οποία σκέπασε τα πόδια της,  μιας και η σημερινή θερμοκρασία κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Τόσο ο πρίγκιπας, όσο και ο ακόλουθος του βασιλικού ζεύγους, μόλις αντιλήφθηκαν ότι η Καμίλα κρύωσε, τη βοήθησαν να σηκώσει και να απλώσει την κουβέρτα στα πόδια της.

Καμίλα παρέλαση Καμίλα παρέλαση Καμίλα παρέλαση

Δάκρυσε στην κατάθεση ο πρίγκιπας Κάρολος

Μια άκρως συγκινητική στιγμή με τον πρίγκιπα Κάρολο, κατέγραψε η κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης κατά την τελετή της κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο πρίγκιπας Κάρολος “λύγισε” και δάκρυσε κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Βρετανίας, εμφανώς επηρεασμένος από το κλίμα των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Δείτε τη στιγμή που δάκρυσε ο πρίγκιπας Κάρολος από το 08:00.

Ο “γαλαζοαίματος” που έχει και ελληνικές ρίζες, έχει εκδηλώσει πολλές φορές την αγάπη του στη χώρα μας, κάτι που έκανε και στο Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη με τον πιο επίσημο τρόπο. Η τοποθέτησή του στο πλαίσιο των χαιρετισμών κατά το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Μάλιστα κατά την αντιφώνησή του, αφού κλείνοντας μίλησε στα ελληνικά και μάλιστα αναφώνησε “Ζήτω η Ελλάς”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις