Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διόνυσος Χιόνια: της Αττικής ανήμερα την 25η Μαρτίου
ΕΛΛΑΔΑ

Διόνυσος Χιόνια: της Αττικής ανήμερα την 25η Μαρτίου

Διόνυσος Χιόνια: Τα φαινόμενα στα βόρεια θα σταματήσουν γρήγορα και βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια και μέχρι το βράδυ στη νότια νησιωτική χώρα.

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για ασθενείς χιονοπτώσεις στην Αττική ανήμερα της 25ης Μαρτίου επιβεβαιώθηκαν, αφού σε αρκετές περιοχές των βορείων προαστίων οι κάτοικοι το πρωί αντίκρισαν ένα διαφορετικό σκηνικό για την εποχή, αφού τα πάντα ήταν πασπαλισμένα από νιφάδες χιονιού. Οι εικόνες που δημοσιεύει το πρακτορείο Eurokinissi από την περιοχή του Διονύσου είναι χαρακτηριστικές. Πάντως, η χιονόπτωση μπορεί να μην ήταν πυκνή, ωστόσο δημιουργήθηκαν προβλήματα από νωρίς το πρωί καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες προκάλεσαν κατά τόπους φαινόμενα παγετού. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στην Αττική όπου σήμερα θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση, αναμένεται έντονο κρύο με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο.

Τα φαινόμενα στα βόρεια θα σταματήσουν γρήγορα και βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια και μέχρι το βράδυ στη νότια νησιωτική χώρα. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά ο καιρός θα είναι καλύτερος. Πάρνηθα, Πεντέλη και άλλες περιοχές σε χαμηλότερα υψόμετρα ντύθηκαν ξανά στα λευκά, αυτή τη φορά ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις