Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 23/3 ασυλία σήμερα: Αυτοί κερδίζουν το αγώνισμα
LIFESTYLE

Survivor spoiler 23/3 ασυλία σήμερα: Αυτοί κερδίζουν το αγώνισμα

Survivor spoiler 23/3 ασυλία σήμερα: Μπλε ή κόκκινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα στο Survivor και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler 23/3 ασυλία σήμερα: Δεύτερο αγώνισμα σήμερα για την ασυλία στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ θα γίνουν γνωστοί και όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Χθες η νίκη των κόκκινων ανάγκασε τους μπλε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως τον πρώτο υποψήφιο. Η Άννα-Μαρία είναι αυτή που θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, αφού ο Νίκος Μπάρτζης τη γλίτωσε κατακτώντας την ατομική ασυλία, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έχει το άλλοθι του καλύτερου παίκτη στα αγωνίσματα. Παρότι έχει να κερδίσει από την προηγούμενη εβδομάδα…

Σήμερα οι δύο ομάδες ρίχνονται ξανά στον στίβο μάχης με έπαθλο τη δεύτερη ασυλία. Ο Σάκης Κατσούλης θα απουσιάζει και πάλι αφού το χτύπημα στο πόδι του είναι σοβαρό, και αυτό μόνο προς όφελος των κόκκινων μπορεί να λειτουργήσει.

Survivor spoiler 23/3 ασυλία σήμερα: Trailer

Survivor spoiler 23/3 ασυλία σήμερα: Αυτοί κερδίζουν

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόκκινη ομάδα θα είναι αυτή που θα πάρει και τη δεύτερη ασυλία, θα μείνει αλώβητη αυτή την εβδομάδα και θα παρακολουθήσει τους μπλε να τσακώνονται, να ψηφίζουν και να αποχαιρετούν ένα μέλος της ομάδας τους. Οι μπλε στο Συμβούλιο του νησιού θα ψηφίσουν τον Τζέιμς, ως το τρίτο “μαύρο πρόβατο”, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης, για να κρατήσει τα… φιλαράκια του στο Survivor, θα χρίσει ως υποψήφια τη Χριστίνα. Μια παίκτρια που έχει μείνει εκτός λόγω τραυματισμού, αφού χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγωνίσματος.

Η χειρότερη αγωνιστικά δεν είναι, αφού η Ελευθερία είναι πολύ πιο αδύναμη, όμως έχει επιβιώσει από ψηφοφορίες κοινού και αυτό την καθιστά επικίνδυνη στο να διώξει έναν εκ των Τζέιμς και Άννας-Μαρίας. Αυτό ο Νίκος το ξέρει καλά και για αυτό επιλέγει καθαρά στρατηγικά… Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποχωρήσει είναι η Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor: Ο Κοψιδάς βάζει στο στόχαστρο τον Αλέξη και δείχνει τους στρατηγούς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις