8 Λέξεις σήμερα 22/3: Τι θα δούμε την Δευτέρα στο νέο επεισόδιο

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 22/3: Τι θα δούμε την Δευτέρα στο νέο επεισόδιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

8 Λέξεις σήμερα 22/3: Πολλές και ανατρεπτικές οι εξελίξεις που έρχονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

22.03.2021 | 08:31

Η τηλεοπτική σειρά «8 Λέξεις», έχει κατακτήσει το κοινό με τα ανατρεπτικά επεισόδια που προβάλλονται. Αναλυτικότερα, στο προηγούμενο επεισόδιο της Πέμπτης 18 Μαρτίου είδαμε την Μιρέλλα να δείχνει το σκληρό και κυνικό της πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα να αρνείται να γνωριστούν οι δύο αδερφές. Ο Δημοσθένης συμβουλεύει τη Ναυσικά να κερδίσει χρόνο σχετικά με την Τζουλιάνα και παράλληλα την πιέζει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Ο Δημήτρης αρχίζει να στρώνει τη δουλειά με τον Μάρκο και ζητάει από την Ηλιάνα να κάνει μια προσθήκη στο τμήμα του και να μεταφέρει εκεί τη Μαίρη Ταβουλάρη. Παράλληλα, ο Άκης παλεύει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και σκέφτεται ακόμα και ακραίες καταστάσεις για να το πετύχει. Η Σίνθια κάνει μια φοβερή επαγγελματική πρόταση στον Οδυσσέα κι αυτός πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά. Ο Έκτορας έχει αφοσιωθεί στο θέμα του εκβιασμού της Γεωργίας και προσπαθεί να την βοηθήσει. Ο Άλκης εμφανίζεται μπροστά στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα κι απαιτεί να του μιλήσει.

8 Λέξεις σήμερα 22/3: Τι θα δούμε σήμερα

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22 Μαρτίου ο Άκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να ψαρέψει την Αποστολία για να μάθει αν είναι ερωτευμένη, αλλά εκείνη υπεκφεύγει. Ο Έκτορας ενημερώνει τη Γεωργία πως ο εκβιαστής της είναι κλεπταποδόχος. Η Γεωργία νιώθει υποχρεωμένη από τη βοήθειά του και οι δύο τους έρχονται πιο κοντά. Ο Φρίξος τρέχει όλη μέρα, προκειμένου να ικανοποιήσει τις λιγούρες της Έλλης και το κάζο από τον Οδυσσέα και τον Σπύρο πάει σύννεφο.  Η Ναυσικά ανακοινώνει στην Τζουλιάνα πως εκείνη κι ο Δημοσθένης είναι και πάλι μαζί. Η Σμαράγδα κι ο Σίμος ετοιμάζονται να πάνε στο Δημαρχείο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη του Άκη ταράζει το πρόγραμμά τους. Παρόλα τα εμπόδια, το ζευγάρι παντρεύεται πίσω από την πλάτη του. Ο Μιλτιάδης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν ο Άλκης τού ανακοινώνει πως είναι γιος του.

8 Λέξεις σήμερα 22/3: Trailer

Δείτε ακόμη:

Οι 10 πιο όμορφες και κομψές εμφανίσεις όλων των εποχών στα Όσκαρ
Κάρα Ντελεβίν: Ντρεπόμουν πολύ για τη σεξουαλικότητά μου – Είχα τάσεις αυτοκτονίας
Διαζύγιο Μέγκαν – Χάρι «προβλέπει» η ετεροθαλής αδερφή της Μαρκλ
Exit mobile version