Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

29

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεγαλύτερη ελληνική σημαία: Γαλανόλευκη 1.500 τετραγωνικών θα υψώσουν στη Σαντορίνη
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγαλύτερη ελληνική σημαία: Γαλανόλευκη 1.500 τετραγωνικών θα υψώσουν στη Σαντορίνη

Μεγαλύτερη ελληνική σημαία: Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία εμβαδού 1.500 m² πρόκειται να υψωθεί πάνω από τον ουρανό της Σαντορίνης.

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία εμβαδού 1.500 m² πρόκειται να υψωθεί πάνω από τον ουρανό της Σαντορίνης ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Ο Γιάννης Συκινιώτης μαζί με ομάδα συμπολιτών του από το νησί των Κυκλάδων είχαν την ιδέα, συγκέντρωσαν χρήματα με αποτέλεσμα η τεράστια σημαία να αναδειχθεί ανήμερα της 25 Μαρτίου.

Στο πιο κεντρικό σημείο της Σαντορίνης η τεράστια ελληνική σημαία θα πρωταγωνιστήσει κυματίζοντας με τα γαλανά χρώματα και θα συμβάλει με τον τρόπο της στην επέτειο των 200 χρονών από την ελληνική επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού.

Μάλιστα την ώρα που η τεράστια έκτασης ελληνική σημαία θα κυματίζει στη Σαντορίνη με τον ειδικό γερανό που θα υψωθεί σε ύψος 50 μέτρων εκείνη ακριβώς την ώρα πάνω από τον ουρανό του νησιού θα πετάνε τα μαχητικά. Η ομάδα που ανέλαβε και είχε την ιδέα αποτελείται από τους Γιάννη Συκηνιώvτη, Βασίλη Τσατσανίδη, Ζαννή Πρέκα, Χρίστο Λιαπόπουλο, Θοδωρή Καλούδη, Αγάπιο Σκοπελίτη.

Ελληνική σημαία Ελληνική σημαία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις