Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ομαδική 19/3: Μπλε ή κόκκινοι κέρδισαν στη δοκιμασία
LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική 19/3: Μπλε ή κόκκινοι κέρδισαν στη δοκιμασία

MasterChef 5 ομαδική 19/3: Μετά την πολύ δύσκολη δοκιμασία του «πλειστηριασμού» έφτασε η μεγάλη ώρα της βαθμολογίας.

Μετά την πολύ δύσκολη δοκιμασία του «πλειστηριασμού» έφτασε η μεγάλη ώρα της βαθμολογίας. Οι 15 εναπομείναντες παίκτες του MasterChef 5 είχαν τεράστια αγωνία για το αποτέλεσμα. Στο μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας οι «μπλε» και οι «κόκκινοι» ήταν πολύ κοντά στους βαθμούς, με έντονο εκνευρισμένο να επικρατεί ανάμεσα στον Διονύση και τον Στέφανο για τη σαλάτα.

Με 5 – 2 τελική βαθμολογία στη δοκιμασία κέρδισε η μπλε ομάδα, με το γλυκό να επιβεβαιώνει τη νίκη και τους διαγωνιζόμενους να στρέφονται ενάντια στην Κωνσταντίνα από τους «Κόκκινους» και το γλυκό που έφτιαξε. Η μπλε ομάδα χάρηκε πολύ που αναδείχθηκε νικήτρια σε μια ακόμα δοκιμασία.

MasterChef 5: Δείτε τον παίκτη που κέρδισε την ασυλία

Η Μαρίνα, ο Παύλος και ο Διονύσης ήταν οι τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας που διεκδίκησαν την ατομική ασυλία. Ένα ιδιαίτερο πιάτο με βασικό υλικό το κοτόπουλο παρουσίασε η Μαρίνα στους κριτές με τον Σωτήρη Κοντιζά να βρίσκει ολόκληρους κόκκους από πιπέρι και τους υπόλοιπους κριτές -ξανά- να τον πειράζουν! Το πιάτο τους άρεσε πολύ, δίνοντας της τα συγχαρητήρια τους.

Ένα πιάτο με φτερούγες τηγανιτού κοτόπουλου έφτιαξε ο Παύλος, κερδίζοντας τις πρώτες εντυπώσεις. Ο Πάνος Ιωαννίδης χαρακτήρισε το πιάτο του εξαιρετικό, αφού εκτός από το κοτόπουλο του άρεσε πολύ και το ντιπ, ενώ στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τόσο το πανάρισμα όσο και η σάλτσα, χαρακτηρίζοντας το πιάτο ως την καλύτερη «τζανκίλα».

Μπουτάκια κοτόπουλου παναρισμένα σε πάνκο και φουντούκι έφτιαξε ο Διονύσης με σάλτσα από αβοκάντο, με το πιάτο να αρέσει στους κριτές. Εσωτερικά το κοτόπουλο είχε οριακά ψηθεί, με τους σεφ να δυσανασχετούν αν και το υπόλοιπο πιάτο ήταν πολύ νόστιμο.

Αμέσως μετά τις τρεις προσπάθειες, οι κριτές ανακοίνωσαν τον μεγάλο νικητή της ατομικής ασυλίας. Μεγάλος νικητής ο Παύλος, που χάρηκε πολύ με τη νίκη του αυτή. «Δεν το πιστεύω ότι κέρδισα. Χαίρομαι πάρα πολύ!», είπε.

MasterChef: «Χαμός» με Λία και Μαρίνα – Ξέσπασε σε κλάματα η Λία

«Η Λία είπε στον Διονύση ‘’πάρε την ασυλία για να κατέβω να μαγειρέψω γιατί θέλω να την διώξω από το σπίτι (σ.σ. τη Μαρίνα)’’» είπε η Μαρίνα στην κάμερα του διαγωνισμού.

«Υπάρχει από πίσω τόση πονηριά, τόση κακία, που εγώ δεν έχω συνηθίσει να την έχω στη ζωή μου και δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ. Όταν πριν από δύο εβδομάδες είχε την κάρτα η Μαρίνα και είπε ότι αν χρησιμοποιούσα την κάρτα, θα κατέβαζα τη Βίλλη να μαγειρέψει για να αποδυναμώσω την Μαργαρίτα, που είναι φίλες. Λέω δεν μπορεί ένα μυαλό να το σκέφτηκε όλο αυτό! Πραγματικά τρόμαξα και αποστασιοποιήθηκα από εκείνη τη μέρα!» είπε η Λία και ξέσπασε σε κλάματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις