Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

27

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατούλη νοσοκομείο – διαζύγιο: Σε καλή κατάσταση η Μαρίνα, τι είπε ο Ρώμας
ΕΛΛΑΔΑ

Πατούλη νοσοκομείο – διαζύγιο: Σε καλή κατάσταση η Μαρίνα, τι είπε ο Ρώμας

Πατούλη νοσοκομείο: Ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Μαρίνα Πατούλη, με κάποιες αρρυθμίες στην καρδιά, την οδήγησε σήμερα στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο, λόγω μιας αδιαθεσίας που ένιωσε βρέθηκε σήμερα η Μαρίνα Πατούλη, με τον Χάρη Ρώμα να αναφέρει λίγο αργότερα ότι είναι καλύτερα και ότι υποβάλλεται σε εξετάσεις. Ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Μαρίνα Πατούλη, με κάποιες αρρυθμίες στην καρδιά, την οδήγησε σήμερα στο νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε αφότου μίλησε για την κρίση στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη σε πρωινή εκπομπή. Στο πλευρό της στο νοσοκομείο είναι και ο σύζυγός της, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: Να πω ότι η Μαρίνα Πατούλη, επειδή μίλησα με τον περιφερειάρχη πριν από 5 λεπτά, είναι πολύ καλά. Είναι στο νοσοκομείο, αλλά είναι κάτι που έχει ήδη ξεπεραστεί. Είναι στο πλευρό τόσων και τόσων ανθρώπων, δεν θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη. Στη συγκεκριμένη στιγμή, μιας και με ρωτάς αυτό το συγκεκριμένο πράγμα, είναι δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, ναι. Ήταν δυνατόν να μην είναι;».

Οι φήμες για διαζύγιο

Η Μαρίνα Πατούλη ένιωσε μια αδιαθεσία μετά από την συγκινητικά φορτισμένη συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» όπου θέλησε να απαντήσει σε όλες αυτές τις φήμες περί χωρισμού με τον εδώ και 35 χρόνια σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη. Τόνισε μάλιστα, πως δεν θέλει να χωρίσει και πως ελπίζει ότι και ο σύζυγός της θα βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή τους πορεία.

Γιώργος Πατούλης: Τι είπε για τα δημοσίευμα χωρισμού από την Μαρίνα Πατούλη;

«Με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση»

Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η Μαρίνα Πατούλη, ανέφερε: «Πραγματικά με λυπεί πολύ το γεγονός ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί κάποια δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό μου με τον Γιώργο. Αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι ‘όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση’. Όμως, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο.

Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και θεωρώ ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στο κοινό και στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν, αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο περιφερειάρχης, ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία».

«Έχουμε διαδραματίσει μία πορεία ζωής 35 ετών. Μία πορεία, στην οποία περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές και χαρές και λύπες και κρίσεις. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό, επειδή θέλω να είμαι αληθινή και αυθεντική, αυτό που θέλω να πω – αν και είμαι πολύ συναισθηματικά και ψυχολογικά φορτισμένη, είναι ότι θα πρέπει εμείς οι γυναίκες να παλεύουμε για την οικογένειά μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Γιατί έχουμε χρέος να τηρήσουμε και να μείνουμε πιστοί στις επιλογές μας, όταν αυτές οι επιλογές είναι επιλογές ζωής» αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη.

Σχετικά με το κατά πόσο την έχουν λυγίσει οι φήμες για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, απαντά

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα από την οικογένειά μου είχα μάθει τη βασική αρχή, τα εν οίκω μη εν δήμω, όμως όταν αυτό δεν βρίσκεται σε επίπεδο κουτσομπολιού , θεωρώ ότι έχω ένα χρέος στους ανθρώπους ως σύζυγος Γιώργου μίλησε με τον θαυμασμό μου και για την στήριξή μου στο πρόσωπό του, πραγματικά εκλαμβάνω ως ενδιαφέρον το να μάθει πώς είμαστε. Θεωρώ ότι όλος ο κόσμος είναι συνοδοιπόρος σε μια δύσκολη στιγμή που περνάει ο γάμος μας».

Μαρίνα και Γιώργος Πατούλη είναι παντρεμένοι 35 χρόνια

Σε ερώτηση εάν είναι διατεθειμένη να κάνει ένα βήμα πίσω για να σωθεί αυτός ο γάμος, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μια στιγμή στην άλλη, αγαπώ τον άντρα μου, πάνω από όλα ως άνθρωπο και θα είμαι δίπλα του και συνοδοιπόρος και βοηθός σε ό,τι αποφασίσει. Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπος, έχω βιώσει μια μεγάλη απογοήτευση από όλα αυτά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δε θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα, όμως όλοι δοκιμαζόμαστε. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εγώ θα είμαι στυλοβάτης στο παιδί μου, είμαι στο σπίτι μου, είμαι με το παιδί μου, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου, με τα όσα κάνω δημιουργικά, θέλω να δίνω χαρά στους ανθρώπους με κοινωνική προσφορά και να διατηρήσω την οικογένειά μου. Αυτό είναι για μένα αξία αδιαμφισβήτητη».

Σε ερώτηση εάν έχει επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη ή εάν έχει διακόψει κάθε σχέση, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Δε θέλω να επεκταθούμε σε αυτό. Θεωρώ ότι και εκείνος επειδή είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την όλη αυτή κατάσταση και πραγματικά για μένα αποτελεί ένα πένθος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις