Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Ελασσόνα σεισμός: Βοήθεια από τον δήμο Μαραθώνα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ελασσόνα σεισμός: Βοήθεια από τον δήμο Μαραθώνα

Ελασσόνα σεισμός: Κλιμάκιο του Δήμου Μαραθώνος μετέφερε και παρέδωσε την Τετάρτη 17/3 στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας είδη πρώτης ανάγκης.

Κλιμάκιο του Δήμου Μαραθώνος μετέφερε και παρέδωσε την Τετάρτη 17/3 στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα: τρόφιμα  και γάλα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής, απολυμαντικά είδη, προϊόντα καθαρισμού, είδη ένδυσης και υπόδησης, κλινοσκεπάσματα και φάρμακα. Επικεφαλής της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας ήτανΝΙΚ ο Αντιδήμαρχος  Οικονομικής Διαχείρισης και Διαφάνειας κ. Νίκος Ευαγγελόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δικτύων και Καθημερινότητας κ. Χρήστος Στάμος και ο τοπικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου  κ. Γιώργος Μιχαήλ, τους οποίους υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Φρόσω Καρκαβανίδη, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την εξαιρετική οργάνωση του Δήμου μας όσον αφορά στην μεταφορά των δεμάτων.

Βοήθεια σε σεισμόπληκτους

Με σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Μαραθώνος «ευχαριστεί θερμά το Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνος, τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Θεσσαλών Νέας Μάκρης, Μαραθώνος και Ραφήνας-Πικερμίου, και όλους τους κατοίκους του Δήμου μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα και στήριξαν την οργανωμένη αυτή προσπάθεια για την ανακούφιση των πληγέντων.  Η προσφορά όλων είναι ανεκτίμητης  αξίας. Ευχόμαστε  στους  κατοίκους των περιοχών που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο,  κουράγιο και δύναμη. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σας».

Βοήθεια σε σεισμόπληκτους
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις