Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – Τσίπρας βάπτιση: Ο Καμμένος “εμφανίστηκε” με ένα αθυρόστομο σχόλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Τσίπρας βάπτιση: Ο Καμμένος “εμφανίστηκε” με ένα αθυρόστομο σχόλιο

Άδωνις - Τσίπρας βάπτιση:Πώς σχολίασε ο πρώην εταίρος του κ. Τσίπρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, την κόντρα του με τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για τη βάπτιση στην οποία ήταν νονός ο υπουργός.

Η μετωπική σύγκρουση του Αλέξη Τσίπρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για τη βάπτιση στην οποία ήταν νονός ο υπουργός, ανέβασε τους τόνους στην πολιτική αντιπαράθεση αλλά και στα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Ο πρώην εταίρος του κ. Τσίπρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, έκανε το δικό του σχόλιο σε ανάρτησή του στο twitter, συνδυάζοντας το θέμα της βάπτισης με την επικαιρότητα της πανδημίας του κορονοϊού:

Η γιαγιά μου η Κατίνα έλεγε από το νησί σε τέτοιες περιπτώσεις “το χωριό καιγότανε και η Μαριώ γ@#@νε”…..

Άδωνις για βάπτιση: Μπορεί να ήταν λάθος αλλά όχι και να με κατηγορούν για πλαστογράφηση

“Μπορεί και να έχω κάνει και λάθος στο θέμα της βάπτισης αλλά δεν είναι δυνατόν να με κατηγορούν για πλαστογράφηση του συγκεκριμένου εγγράφου” δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι ο ίδιος άλλαξε τον νόμο και παραγράφηκε αδίκημα του αδελφού του που είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία. Για το μορατοριουμ που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, είπε πως κάτι τέτοιο θα ήταν το τέλος της ελληνικής δημοκρατίας όπως την ξέρουμε.

Επισήμανε μάλιστα πως η πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ωμός εκβιασμός ή θα περνάς τα νομοσχέδια που θέλω ή θα κατεβάζω πολίτες στους δρόμους. Αναγνώρισε ότι οι περιορισμοί από τον εφιάλτη της πανδημίας έχουν κρατήσει μεγάλο διάστημα και πως η πίεση των πολιτών είναι μεγάλη. Σημείωσε πως λόγω και των εμβολιασμών έχουμε μεγαλύτερο περιθώριο να ανοίξουν δραστηριότητες. Ενώ τέλος, τόνισε ότι η κυβέρνηση αναζητά την χρυσή τομή καθώς η κοινωνία χρειάζεται βαλβίδες εκτόνωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις