Καταγγελία για βιασμό: Νέα κατηγορία αντιμετωπίζει γνωστός ηθοποιός

ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία για βιασμό: Νέα κατηγορία αντιμετωπίζει γνωστός ηθοποιός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Καταγγελία για βιασμό: Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί στον εισαγγελέα ο γνωστός κωμικός ηθοποιός.

18.03.2021 | 16:36

Νέα καταγγελία σε βάρος γνωστού ηθοποιού ήρθε στη δημοσιότητα και μάλιστα είναι η τρίτη κατά σειρά κατάθεση για τον ίδιο κωμικό, ο οποίος έχει καταγγελθεί για συνολικά τρεις κακουργηματικές πράξεις που σχετίζονται με τη σεξουαλική κακοποίηση και την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο γνωστός αυτός κωμικός ηθοποιός έχει μια μεγάλη πορεία στον χώρο του θεάτρου, αλλά και της τηλεόρασης, όμως πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Οι εισαγγελικές αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν υλικό αναφορικά με τον ίδιο, ενώ φαίνεται πως ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κ. Σπυρόπουλος ολοκληρώνει σιγά σιγά όλες τις προανακριτικές ενέργειές του. Σημαντική είναι η νέα καταγγελία κατά γνωστού ηθοποιού για απόπειρα βιασμού. Την κατάθεση έδωσε γυναίκα που βρέθηκε για ώρες ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κ. Σπυρόπουλου, προκειμένου να αναφερθεί σε περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2014 και αφορά στο κακούργημα της απόπειρας βιασμού.

Τι αναφέρει η καταγγέλλουσα

Η καταγγέλλουσα που είναι και αυτή ηθοποιός στο επάγγελμα, έχει αναφέρει στο παρελθόν μεταξύ άλλων ότι ενώ εκείνη και ο ηθοποιός βρισκόντουσαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, της επιτέθηκε βάναυσα επιχειρώντας να την υποχρεώσει, με βίαιο τρόπο, σε σεξουαλική επαφή. Όταν δεν τα κατάφερε, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και πέταξε έξω τη γυναίκα. Στην κατάθεσή της στις εισαγγελικές αρχές φαίνεται ότι επιβεβαίωσε όσα ανώνυμα έχει δημοσιεύσει και στο παρελθόν. Η καταγγέλλουσα φέρεται μάλιστα να έχει προτείνει και μάρτυρα, η οποία φέρεται να είναι γυναίκα φίλη της, στην οποία είχε εκμυστηρευτεί την περίοδο εκείνη όσα της συνέβησαν. Αυτή η κατάθεση της προτεινόμενης μάρτυρας δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία πράξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, προτού καλέσει τον ηθοποιό για να καταθέσει τις έγγραφες εξηγήσεις του ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ωστόσο, οι επόμενες κινήσεις του Εισαγγελέα θα εξαρτηθούν και από το αν θα φτάσει στα χέρια του κι άλλη καταγγελία σε βάρος του γνωστού αυτού ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ή αν θα μείνει στις τρεις περιπτώσεις που του έχουν προσκομισθεί. Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές ημέρες είχε κατατεθεί νέα καταγγελία κατά του γνωστού αυτού ηθοποιού που είναι η δεύτερη κατά σειρά.

Δείτε ακόμη:

15χρονη με επιπλοκές στην καρδιά λόγω κορονοϊού – Που οφείλετε το σύμπτωμα
Παραμένει στην εντατική η 23χρονη μητέρα -Πώς είναι το μωρό
Σοκ στη Λιοσίων – Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του – Τέσσερις τραυματίες
Exit mobile version