Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 αποχώρηση 16/3: Εκτός παιχνιδιού ένα από τα φαβορί
LIFESTYLE

MasterChef 5 αποχώρηση 16/3: Εκτός παιχνιδιού ένα από τα φαβορί

MasterChef 5 αποχώρηση 16/3: Ακόμα μία επεισοδιακή μαγειρική δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο «MasterChef 5».

Ακόμα μία επεισοδιακή μαγειρική δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο «MasterChef 5» στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/03) και μία αστοχία που κανείς δεν περίμενε. Οι τραγανές τηγανητές πατάτες πρόδωσαν τους διαγωνιζόμενους για αποχώρηση, και ενώ φαινόταν ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά οι παίκτες δεν κατάφεραν το πιο απλό. Τρεις οι υποψήφιοι για αποχώρηση και ένας δεν επέστρεψε στο σπίτι. Ο λόγος για τους Ιωάννη, Αντώνη και Κωνσταντίνο οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Ο Κωνσταντίνος Χασιώτης ήταν εκείνος που αποχώρησε από το «MasterChef 5».

Για την αποχώρηση οι παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο με αυγά, στάκα και τρούφα. Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας αξιολόγησαν – όπως πάντα – τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση. Νωρίτερα η Μαρία, που είχε στην κατοχή της την κάρτα ασυλίας μπήκε σε ένα μεγάλο δίλημμα. Να μαγειρέψει η ίδια ή να βγάλει στον τάκο τον Αντώνη;

MasterChef 5 – Μαρία: Έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας ή ρίσκαρε αποχώρηση;

Η Μαρίνα δήλωσε στην κάμερα ότι επιθυμεί να μην φύγει ο Κωνσταντίνος και αέρας στα πανιά των άλλων δύο. Η Κωνσταντίνα είπε για τον Ιωάννη ότι εφόσον είναι τόσο δυνατός μάγειρας όπως λέει, γιατί ξανακατεβαίνει και μαγειρεύει για αποχώρηση; «Εγώ που είμαι η ζαχαροπλάστισσα, γιατί κάτι μάγειρες βρίσκονται κάτω και εγώ εξώστη;». Η Μαρίνα συνεχίζει λέγοντας ότι η Κωνσταντίνα κατάφερε τον σκοπό της, δηλαδή να μαγειρέψει ο Αντώνης και το δίδυμο «φωτιά» είναι ασφαλές στον εξώστη. «Έχω καθαρό μυαλό» λέει ο Κωνσταντίνος ενώ ο ο Ιωάννης ισχυρίζεται «Πρέπει σήμερα να τα καταφέρω, πρέπει να δικαιώσω το όνομά μου. Και για άλλη μία φορά “βάμος” και βλέπουμε».

Η Μαρία είπε στην κάμερα του «MasterChef 5» ότι θέλει να περάσει και ένα μήνυμα στον κόσμο για τη δύναμη των γυναικών και δεν το έχει καταφέρει ακόμα, οπότε μπήκε στη διαδικασία να σκέφτεται αν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ή όχι. Τελικά ανέβηκε στον εξώστη και κατέβηκε ο Αντώνης για να μαγειρέψει. «Δεν νιώθω έτοιμη, δεν θέλω να φύγω γιατί δεν έχω καταφέρει το σκοπό μου ακόμα. Δεν είμαι άνθρωπος που ρισκάρει, δεν θα ρίσκαρα τη θέση μου στο διαγωνισμό» είπε με δάκρυα η 23χρονη Μαρία.

Ο Αντώνης είπε ότι έχει έρθει για να μαγειρέψει με τρομερή ενέργεια και ενθουσιασμό. Η Μαρίνα βέβαια είπε ότι δεν είναι χαρούμενος σε καμία περίπτωση και θα ήθελε να είναι η τελευταία φορά που βλέπει τον Αντώνη. Τελικά αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Χασιώτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις