Κιμ Καρντάσιαν – instagram: Η ανανεωμένη 40αρα ποζάρει αδυνατισμένη

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν – instagram: Η ανανεωμένη 40αρα ποζάρει αδυνατισμένη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Κιμ Καρντάσιαν - instagram: Ο νέος εαυτός της Κιμ Καρντάσιαν πολύ πιο ανανεωμένος και αδυνατισμένος.

15.03.2021 | 09:28

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι μία λαμπερή 40νταρα και η εικόνα της μέσα από δημοσιεύσεις της στο instagram είναι τελείως διαφορετική. Η εκκριτική 40χρονη και “βασίλισσα” των Social Media έχει αδυνατίσει αρκετά και μας το δείχνει μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύει στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Με μπεζ εσώρουχα δικής της κολεξιόν, πιασμένα τα μαλλιά της πάνω και έναν καφέ στο χέρι, ποζάρει στον καθρέφτη της και θαυμάζει τα αποτελέσματα της δίαιτας και της γυμναστικής της.

Η Κιμ ήταν διάσημη για την μεγάλη περιφέρεια της, αλλά πλέον οι γλουτοί της φαίνονται πολύ πιο μαζεμένοι απ΄ότι ήταν πριν λίγους μήνες. Επιπλέον κάποιος είπε ότι η τηλεπερσόνα και influencer, που πρόσφατα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ, πρέπει να «πάρει κάποια κιλά», ενώ ένα άλλο την ονόμασε «Slim Kardashian», κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομά της. Παρά τις ανησυχίες σχετικά με την απώλεια βάρους της, πολλοί από τους φαν της Κιμ της επισήμαναν πόσο «όμορφη» και «υπέροχη» φαίνεται.

Κιμ Καρντάσιαν – instagram: Λίγα λόγια

Η Κίμπερλι Νοέλ Καρντάσιαν, ευρέως γνωστή ως Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, είναι Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, επιχειρηματίας, παραγωγός και μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστή από το 2007 και έπειτα. Έκτοτε έχει απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η συνολική της περιουσία έφτασε περίπου τα 325.000.000 δολάρια το 2018. Γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1980 στο Λος Άντζελες.

Είναι το δεύτερο παιδί του δικηγόρου Ρομπερτ Καρντάσιαν και της Κρις Τζένερ (το γένος Χούτον). Έχει τρία βιολογικά αδέλφια (Κόρτνεϊ, Κλοέ & Ρομπ) αλλά και δύο ετεροθαλείς αδελφές (Κένταλ & Κάιλι) από τον γάμο της μητέρας της με τον Μπρους Τζένερ. Έχει ρίζες από την Αρμενία, την Ολλανδία, την Αγγλία και την Σκωτία. Αποφοίτησε από το Λύκειο Μεριμάουντ (ένα ιδιωτικό ρωμαιοκαθολικό σχολείο θηλέων) και για πολλά χρόνια ήταν στενή φίλη και στυλίστας της Πάρις Χίλτον, γεγονός που της έφερε την αρχική διασημότητα.

Κιμ Καρντάσιαν: Γάμοι και σχέσεις

Παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 2000, με τον παραγωγό Ντέιμον Τόμας. Το 2004 όμως, εκείνος της ζήτησε διαζύγιο, με αποτέλεσμα πριν την ολοκλήρωση του γάμου τους, εκείνη να αρχίσει να διατηρεί παράλληλη σχέση με τον τραγουδιστή Ray J. Το 2011, έγινε γνωστή η σχέση της με τον παίκτη του NBA, Κρις Χάμφρις, με τον οποίο έβγαιναν από τα μέσα του 2010. Παντρεύτηκαν στις 20 Αυγούστου 2011 στο Μοντεκίτο της Καλιφόρνια.

Την ίδια περίοδο κυκλοφόρησε και το “γαμήλιο άρωμα” της, με την ονομασία “Kim Kardashian Love”. Και αυτός όμως ο γάμος είχε άδοξο τέλος, αφού ο Χάμφρις της ζήτησε διαζύγιο μετά από μόλις 72 μέρες. Τότε τα μέσα έσπευσαν να πουν ότι όλος αυτός ο γάμος ήταν σκηνοθετημένος για να προωθήσει το εμπορικό σήμα της οικογένειας Καρντάσιαν και τις επακόλουθες τηλεοπτικές του δραστηριότητες.

Κιμ Καρντάσιαν: Όταν πούλησε τα δικαιώματα του γάμου της

Η Κιμ μάλιστα , πούλησε τα δικαιώματα του γάμου της στο κανάλι E! Entertainment, τα έσοδα του οποίου μαζί με τις διαφημίσεις ανήλθαν σε 20.000.000 δολάρια. Ο γάμος αυτός ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα επεισόδια σε όλη την ριάλιτι καριέρα της, συγκεντρώνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια τηλεθεατές ζωντανά.  Ξεκίνησε το δεσμό της με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ τον Απρίλιο του 2012, όταν ακόμα ήταν νομικά παντρεμένη με τον Χάμφρις.

Το διαζύγιο Καρντάσιαν – Χάμφρις βγήκε στις 3 Ιουνίου 2013,  λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον Γουέστ. Έπειτα, το ζευγάρι ξεκίνησε τις ετοιμασίες του γάμου του, που έγινε τελικά στις 24 Μαΐου 2014, στο Φορτ Ντι Μπελβεντέρε της Φλωρεντίας στην Ιταλία. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: τη Νορθ (γενν. 23 Οκτωβρίου 2013), τον Σεντ (γενν. 5 Δεκεμβρίου 2015), την Σικάγο (γενν. 15 Ιανουαρίου 2018) και τον Σαλμ, (γενν. 10 Μαΐου 2019). Τον Ιανουάριο του 2021, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι εδώ και κάποιους μήνες έχει χωρίσει και ζει σε ξεχωριστά σπίτια.

Δείτε ακόμη:

Jennifer Lopez – Alex Rodriguez διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού – Η κοινή δήλωσή τους
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι γέννησε αλλά… ξέχασε να ρωτήσει τον Λιάγκα
Five Eyes: Στον Τζέισον Στέιθαμ “στηρίζεται” ο Ερντογάν για τον τουρισμό
Exit mobile version