Τουρισμός 2021 Τουρκία: Ο Ερντογάν “κυνηγάει” διάσημα ονόματα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τουρισμός 2021 Τουρκία: Ο Ερντογάν “κυνηγάει” διάσημα ονόματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τουρισμός 2021 Τουρκία: Δύο μήνες στην Τουρκία πέρασε ο Τζέισον Στέιθαμ για τα γυρίσματα της ταινίας Five Eyes.

13.03.2021 | 15:12

Γνωστά ονόματα της showbiz επιχειρεί να προσελκύσει η Τουρκία, στην προσπάθεια να τονώσει τον τουρισμό της. Ανάμεσά σε αυτούς που ανταποκρίθηκαν είναι και ο Άγγλος ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ, που βρέθηκε στην Αττάλεια και συναντήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δύο μήνες στην Τουρκία πέρασε ο Τζέισον Στέιθαμ για τα γυρίσματα της ταινίας Five Eyes.

Έμεινε σε βίλα με τα αλεξίσφαιρα τζάμια στην Αττάλεια, στο τουριστικό θέρετρο όπου έγινε το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων για το θρίλερ κατασκοπείας. Μαζί με τον σκηνοθέτη, Γκάι Ρίτσι, έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του μουσείου κινηματογράφου που έκανε πρόσφατα ο πρόεδρος Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη. Ήταν η ημέρα που ο Ταγίπ έγινε 67 ετών.

Το… παλεύει ο Τούρκος πρόεδρος

Η κυβέρνηση Ερντογάν κάνει ό,τι μπορεί για να γλυκάνει τους ξένους παραγωγούς, να προσελκύσει διασημότητες, επενδυτές και τουρίστες για να στηρίξει τη χειμαζόμενη οικονομία της Τουρκίας. Παρουσία των επισκεπτών και του υπουργού Πολιτισμού ο Ταγίπ Ερντογάν έκοψε την τούρτα με τη βοήθεια της συζύγου του Εμινέ, και κέρασαν τους ξένους επισκέπτες.

Τώρα που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στην Αττάλεια, ο τουρκικός Τύπος φιλοξενεί δηλώσεις του Άγγλου ηθοποιού ότι εντυπωσιάστηκε από την τουρκική φιλοξενία. Γυρίσματα για το θρίλερ κατασκοπείας γίνονται και στο Κατάρ, που διατηρεί στενές σχέσεις με την Τουρκία.

Δείτε ακόμη
«Βόμβα» στη σόουμπιζ: Χώρισαν Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ
Exit mobile version