Survivor spoiler σήμερα 15/3: Στη μπλε ομάδα ο Τριαντάφυλλος;

LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 15/3: Στη μπλε ομάδα ο Τριαντάφυλλος;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler σήμερα 15/3: Εσωτερική μεταγραφή για τον Τριαντάφυλλο που θα αλλάξει ομάδα, όπως αποφάσισε η παραγωγή του Survivor

15.03.2021 | 20:50

Μετά τα γεγονότα της τελευταία εβδομάδας στο Survivor 4, φαίνεται πως έρχονται κατακλυσμιαίες αλλαγές στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Όπως παρακολουθήσαμε στο συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας στο Survivor 4, ο Τριαντάφυλλος δέχτηκε την επίθεση των συμπαικτών του για την προσπάθειά του να πείσει τον Κόρο να μην επιλέξει εκείνον ως υποψήφιο για αποχώρηση. Η αντιπαράθεση αυτή έθεσε τον τραγουδιστή σε άτυπη απομόνωση εντός της κόκκινης ομάδας. Όπως μάλιστα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, ο «Ντάφυ» έδειχνε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από όσα διαδραματίστηκαν στο Survivor 4.

Αποκορύφωμα της απομόνωσης ήταν η απόφαση της ομάδας να μην δώσει στον συμπαίκτη της να φάει από την ψαριά που έπιασε στην παραλία. Φαίνεται πως αυτό το κλίμα, σε συνδυασμό με την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη έφεραν εξελίξεις.

Βασίλης Σίμος: Ο Τριαντάφυλλος μιλάει παραπάνω και άνοιξε πολλά μέτωπα

Survivor spoiler σήμερα 15/3: Ο Ντάφυ στην μπλε ομάδα του Survivor 4

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως η παραγωγή του ριάλιτι αποφάσισε την μεταγραφή του Τριαντάφυλλου από την κόκκινη στην μπλε ομάδα. Αν επιβεβαιωθούν τα spoiler, τότε ενδεχομένως και απόψε να ανακοινωθεί η αλλαγή αυτή στις ομάδες του Survivor 4. Μια τέτοια αλλαγή αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Τριαντάφυλλος έχει έρθει ουκ ολίγες φορές αντιμέτωπος με παίκτες από την μπλε ομάδα και ειδικά με τον Νίκο Μπάρτση και τον Τζέιμς Καφετζή. Πάντως αν επιβεβαιωθεί η μεταγραφή, ο Τριαντάφυλλος θα μεταφερθεί στην μπλε ομάδα στην κατάλληλη στιγμή, αφού η διαρροή θέλει τους μπλε να κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Σε διαφορετική περίπτωση, ο τραγουδιστής θα είναι σίγουρα υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor – Η αδελφή του Τριαντάφυλλου αποκαλύπτει: Μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι

Για τον Τριαντάφυλλο, τη συμμετοχή του στο Survivor και τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η αδερφή του τραγουδιστή, Δέσποινα. Μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” στο Open, προχώρησε σε μια αποκάλυψη “βόμβα” σημειώνοντας πως υπάρχει περίπτωση ο αδερφός της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

Αναφερόμενη στα όσα του καταλόγισαν οι συμπαίκτες του στο τελευταίο συμβούλιο, δήλωσε ότι “ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ και το ξέρετε. Μπορεί σε κάποια συζήτηση να έκανε πλάκα και να τους είπε άντε άμα μείνουμε και βγούμε θα σας δώσω και λεφτά, θα σας κάνω κάποιο δώρο”. “Απλώς τα παιδιά τώρα για να πετύχουν το σκοπό τους, παίζουν με ανθρώπινες ψυχές. Είναι άσχημο”, πρόσθεσε η αδελφή του Τριαντάφυλλου επισημαίνοντας παράλληλα πως ο απογοητεύτηκε από τη συμπεριφορά του Ασημακόπουλου.

“Μπορεί να αποχωρήσει γιατί είναι μεγάλη η πίεση”

Ταυτόχρονα, η αδερφή του Τριαντάφυλλου υπογράμμισε ότι “πήγε επειδή του άρεσε πάντα το Survivor. Το κακό του Τριαντάφυλλου, πέρα από το ότι έχει ψυχή μικρού παιδιού, είναι ότι είναι πολύ νευρικός”. “Νευριάζει κατευθείαν, αλλά του περνάει αμέσως. Γι’ αυτό δεν κρατάει σε κανέναν κακία. Γενικά, είναι ένα δυνατό παιδί. Ωστόσο, είναι τόσο μεγάλη η πίεση εκεί, που μπορεί να αποχωρήσει και οικειοθελώς”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version