Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 15/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα Δευτέρα
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 15/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα Δευτέρα

Survivor spoiler ασυλία 15/3: Ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε οικειοθελώς, και ο Ντάφυ χαλάει το κλίμα στην κόκκινη παραλία

Survivor spoiler ασυλία 15/3: Τεταμένο παραμένει το κλίμα στην Κόκκινη ομάδα του Survivor 4, με τον Τριαντάφυλλο να έχει απομονωθεί εντελώς από τους συμπαίκτες τους και τους καβγάδες μεταξύ των παικτών να φουντώνουν όλο και περισσότερο. Ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε οικειοθελώς, και ο Ντάφυ χαλάει το κλίμα στην κόκκινη παραλία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται διαδοχικές νίκες για τους κόκκινους. Με τέτοιο κλίμα μάλιστα δεν είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το spoiler για το αγώνισμα ασυλίας στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Οπως αποκάλυψε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, στο Πρωινό, απόψε θα κερδίσει η Μπλε ομάδα κι έτσι οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν έναν παίκτη για αποχώρηση. Αυτός θα είναι ο Τριαντάφυλλος.

«Σήμερα θα χάσουν οι κόκκινοι και υποψήφιος θα είναι ο Τριαντάφυλλος, όμως δεν φεύγει με τίποτα ειδικά μετά από αυτό που έγινε με το φαγητό. Επίσης θα έχουμε και κάποιοι τραυματισμοί στην μπλε ομάδα, θα χτυπήσουν 2-3 φορές όχι κάτι σοβαρό. Ακόμη λένε ότι ο Γιώργος Λιβάνης θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Σήμερα θα χάσουν οι Κόκκινοι…

Survivor spoiler ασυλία 15/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα Δευτέρα
Survivor spoiler ασυλία 15/3: Το τρέιλερ
Survivor: Ο Γιώργος Ταβλαδάκης στο Love It

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ και μίλησε για την αποχώρησή του από το Survivor και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς και δεν νομίζω πως το άξιζα κιόλας». «Ο Τζέιμς με την Άννα-Μαρία κινούν τα νήματα. Ο Νίκος είναι καλό παιδί, αλλά υποχείριο των άλλων δύο».

«Είχα πιάσει τον Τζέιμς πίσω από ένα δέντρο να κρυφακούει τι λέγαμε». «Είχα πει στον Σάκη ότι εγώ στη θέση του δεν θα έμπαινα στο παιχνίδι. Ίσως να έχει ακόμη αισθήματα για την Μαριαλένα». «Ο Αλέξης Παππάς διαχειρίζεται καλύτερα από τον καθέναν το παιχνίδι και πιστεύω πως θα φτάσει μακριά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις