Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 κριτές: Πήραν πόζα αλά GNTM και το Twitter αφηνίασε
LIFESTYLE

MasterChef 5 κριτές: Πήραν πόζα αλά GNTM και το Twitter αφηνίασε

MasterChef 5 κριτές: Το MasterChef 5 επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς.

Το MasterChef 5 επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και η δοκιμασία της Δευτέρας δεν περιελάμβανε ένα, αλλά δύο κουτιά. Στη δοκιμασία του Mystery Box, οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 5 βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια έκπληξη. Αντί του κουτιού που παραδοσιακά βρισκόταν στους πάγκους τους, αντίκρισαν δύο: ένα άσπρο και ένα μαύρο.

Πριν ακόμη ξεκινήσει η μαγειρική, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θύμισε στους μικρότερους πως κάποιος είχε τραγουδήσει στο παρελθόν για ένα άσπρο και μαύρο. Με στίχους από ένα παλιό τραγούδι της Καίτης Γαρμπή, ο κριτής του MasterChef 5 σχολίασε με τον δικό του τρόπο στο Twitter την αποψινή δοκιμασία.

Το Twitter αφηνίασε με την πόζα των κριτών του MasterChef 5

Μια πόζα όμως των κριτών του MasterChef 5, την ώρα που σχολίαζαν τις επιδόσεις των παικτών στο Mystery Box, έγινε viral στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ακουμπούσε στον ώμο του Παναγιώτη Ιωαννίδη και σχολίαζε με πονηρό ύφος, την ώρα που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθούσε να δει πάνω από τον ώμο του συναδέλφου του.

Τα σχόλια για το στοπ καρέ από το αποψινό MasterChef 5 ποικίλα και όλα τους διασκεδαστικά. «Σαν φωτογράφιση γάμου, που προσπαθεί να φανεί και το παρανυφάκι», σχολίασε κάποιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις