Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτυ κορονοϊός Πάτρα: Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτυ κορονοϊός Πάτρα: Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Πάρτυ κορονοϊός Πάτρα: Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα Καθαρά Δευτέρα νωρίς το μεσημέρι, οι τέσσερις συλληφθέντες για το κορονοπάρτι.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα Καθαρά Δευτέρα νωρίς το μεσημέρι, οι τέσσερις συλληφθέντες για το κορονοπάρτι, που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Μιντιλογλίου. Λίγες μόλις ημέρες μετά το πάρτι στην Οβρυά, όπου είχαν συλληφθεί τρία άτομα (ο ιδιοκτήτης του χώρου, ο γιός του και ένας ακόμη συνδιοργανωτής) και χθες οι δύο τελευταίοι διοργάνωσαν νέο πάρτι στο Μιντιλόγλι αυτή τη φορά.

Ο ένας συνελήφθη, ο άλλος κατάφερε να διαφύγει, αλλά αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα που συμμετείχαν στην διοργάνωση. Οι Αρχές βρήκαν στο σπίτι 98 άτομα να διασκεδάζουν! Άμεσα συνέλαβαν 4 άτομα καθώς φέρονται να είναι οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ενώ έκοψαν 93 πρόστιμα για τους υπόλοιπους καλεσμένους, με το συνολικό ύψος των προστίμων που εκδόθηκαν να φτάνει τις 47.000 ευρώ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει βεβαιωθεί σε μία εκδήλωση, σε ολόκληρη τη χώρα.

Υγειονομική «βόμβα» η Ξάνθη -Γέμισε κόσμο το κέντρο το Σαββατοκύριακο

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση έχει κάνει η εικόνα με το γεμάτο από κόσμο κέντρο της Ξάνθης. Εκατοντάδες πολιτών βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, με τον Δήμο λόγω της ημέρας να παίζει μουσικές, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένας χαμός, παρά τα μέτρα λόγω κορονοϊού. Οι αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε αυτή η κίνηση του Δήμου, δικαιολογήθηκε από τον δήμαρχο της πόλης ως μία «αυθόρμητη συμμετοχή».

«Ήταν μια αυθόρμητη συμμετοχή. Όλη την βδομάδα κάναμε διαδικτυακές εκδηλώσεις για τον κόσμο για να κρατήσουμε λίγο την νότα του καρναβαλιού και να μην στερήσουμε την ψυχολογία της χαράς από την κοινωνία» ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο κ. Μανώλης Τσεπέλης και συνέχισε:

«Χθες το απόγευμα βάλαμε την μουσική 17.00 -20.00 που βάζουμε και κατά της 19.00 παρατηρήθηκε μια μεγάλη συμμετοχή νεολαίας και να σταματούν στην πλατεία. Αμέσως ο πρόεδρος με άλλους παράγοντες σταμάτησαν την μουσική και ανέφεραν ότι δεν είναι σωστό αυτό γιατί είχαν φέρει και ατομικά μεγάφωνα» Νωρίτερα ο Δήμος της πόλης είχε βγάλει ανακοίνωση αναφέροντας πως «ήταν σύμπτωση» καθώς συγκυριακά το Σάββατο συγκεντρώνεται περισσότερος κόσμος στην πλατεία, καθώς και ότι «δεν υπήρχε τίποτα το οργανωμένο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις