Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλέρια Κουρούπη – πρώην σύζυγος: Ζουν στο ίδιο σπίτι, παρά το διαζύγιο
LIFESTYLE

Βαλέρια Κουρούπη – πρώην σύζυγος: Ζουν στο ίδιο σπίτι, παρά το διαζύγιο

Βαλέρια Κουρούπη - πρώην σύζυγος: «Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι» ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε», βρέθηκε χθες η Βαλέρια Κουρούπη. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ενώ έχουν χωρίσει με τον σύζυγό της, μένουν μαζί. «Συγκατοικούμε κι όσο κι αν συμπαθιόμαστε είναι πάρα πολύ παράδοξο… Έχουμε ένα παιδί κι είμαστε πάνω κάτω. Είναι κάπως διαμορφωμένο που δεν είμαστε τελείως μαζί, έχουμε και κοινούς χώρους. Δεν θα φέρουμε κάποιον καινούριο σύντροφο. Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πολύ περισσότερα από αυτό που ρωτάς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί όταν αποφασίζεις να τελειώσεις μία κοινή ζωή με κάποιον, πρέπει να την τελειώσεις», ανέφερε αρχικά η Βαλέρια Κουρούπη και πρόσθεσε:

«Μένουμε μαζί για πάρα πολλούς πρακτικούς κι οικονομικούς λόγους και γιατί μας βρήκαν καταστροφές με όλα αυτά που συνέβησαν και δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι».

Βαλέρια Κουρούπη: Συγκατοικώ με τον πρώην σύζυγό μου

Η Βαλέρια Κουρούπη αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό, όχι μόνο για το αστείρευτο ταλέντο της στην ηθοποιία αλλά και για την απίστευτη χημεία της με τον Γιάννη Μπέζο η οποία εξακολουθεί να προσφέρει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές. Καλεσμένη παλαιότερα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε για την όμορφη σχέση που έχει διατηρήσει με τον Νίκο Ξύδη μετά το διαζύγιό τους αλλά και τον θείο της, Γιάννη Μπέζο.

Η χημεία με της με τον Γιάννη Μπέζο

«Δεν ξέρω αν ταιριάζουμε ή αν γαλουχήθηκα μαζί του. Ξέρω τι θέλει με τα μάτια δεν χρειάζεται να μου πει. Είναι άνθρωπος που λέει τη γνώμη του. Μπορεί να διαφωνώ κάποιες φορές αλλά θαυμάζω τα δημόσια πρόσωπα που δεν φοβούνται να λένε τη γνώμη τους. Δεν είναι αυστηρός. Μόνο στις δουλειές αλλά δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα εργασίας. Είναι εμπνευστικός» σχολίασε η Βαλέρια για την επαγγελματική σχέση της με τον θείο της. Ωστόσο, όπως ανέφερε πλήρωσε το γεγονός ότι είναι η ανιψιά του Γιάννη Μπέζου, αφού πολλοί βρέθηκαν να μιλήσουν με μικρότητα, λέγοντας ότι είναι «βολεμένη» επειδή είναι ανιψιά του σπουδαίου ηθοποιού.

«Το πλήρωσα πολύ ότι είμαι η ανιψιά του. Για δύο λόγους. Έλεγαν “τι ανάγκη έχεις εσύ; θα βρεις δουλειά” που δεν είναι έτσι και νόμιζαν ότι τα βρήκα όλα εύκολα», σχολίασε.

Ο γιος της και η σχέση με τον Νίκο Ξύδη

Η Βαλέρια έχει αναφέρει ξανά ότι η σχέση της με τον Νίκο Ξύδη, παρά το διαζύγιο, παραμένει άψογη, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά είναι οικογένειά της. Η ηθοποιός που μεγάλωσε στην ουσία με τον γιο της Ελένης Βιτάλη, με τον οποίο μάλιστα μέτρησαν 20 χρόνια κοινής πορείας, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί του και παρά το γεγονός ότι τράβηξαν χωριστούς δρόμους, παραμένουν ενωμένοι για τον 17χρονο γιο τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις