Survivor – Νίκος Μπάρτζης: “Έγραψε” ο Τάκης Ζαχαράτος

LIFESTYLE

Survivor – Νίκος Μπάρτζης: “Έγραψε” ο Τάκης Ζαχαράτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Τάκη Ζαχαράτου βρέθηκε ο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor Νίκος Μπάρτζης. Και όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ήταν απολαυστικός.

13.03.2021 | 09:49

Ο απολαυστικός Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτύπησε αυτή την φορά ως Νίκος Μπάρτζης. Μπορεί ο Τάκης Ζαχαράτος λόγω κορωνοϊού να μην κάνει θέατρο ωστόσο ο γνωστός showman και κριτής του Your Face Sounds Familiar συνεχίζει να σατιρίζει τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Τάκη Ζαχαράτου βρέθηκε ο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor Νίκος Μπάρτζης. Και όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ήταν απολαυστικός.

Μάλιστα φαίνεται πως ο Τάκης Ζαχαράτος στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος ήταν υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα αφού στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά: «Νικος Μερακλανταν! Ο Νίκος μπορεί να είναι υποψήφιος αλλά παραμένει για πάντα στις καρδιές μας».

Τελικά ο Νίκος Μπάρτζης παρέμεινε στο παιχνίδι και αποχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης. Μετά την Ματίνα Παγώνη, την Αννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, ο Τάκης Ζαχαράτος τα βάζει με το Survivor 4.

Survivor Νίκος Μπάρτζης: Λίγα λόγια για τον αγρότη που ‘ανάβει’ φωτιές

Ο 26χρονος άνδρας μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας με τους γονείς και τον μικρότερο αδερφό του. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα και βοηθούσε τον πατέρα και τη μητέρα του. Εκεί βρίσκεται από το πρωί ως το βράδυ. Αγαπάει πολύ τη φύση και τη γη. Ωστόσο, ο Νίκος Μπάρτζης δεν είναι αδαής από ευγενή άμιλλα και αθλητισμό.

Πριν πει το «ναι» για το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Κορίνθου με τη φανέλα του Άρη Βοχαϊκού. Η επίσημη σελίδα στο Facebook της ομάδας ποδοσφαίρου από την Κόρινθο έστειλε μάλιστα τις ευχές στον παίκτη της πριν αναχωρήσει για το «Survivor 4». Ο ίδιος πάντως δηλώνει αρκετά νευρικός, ισχυρογνώμων και πως δεν του αρέσει η ήττα. Είναι από τους πιο γρήγορους και δυνατούς  παίκτες του reality.

 

Exit mobile version