Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καιρίδης – Τζανακόπουλος ΕΡΤ: Άγριος καβγάς on air
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καιρίδης – Τζανακόπουλος ΕΡΤ: Άγριος καβγάς on air

Καιρίδης - Τζανακόπουλος ΕΡΤ: Άγριος καυγάς ξέσπασε στον αέρα της ΕΡΤ μεταξύ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη, και του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Σε άγριο καυγά εξελίχθηκε η τηλεοπτική συζήτηση των βουλευτών Δημήτρη Καιρίδη της Νέας Δημοκρατίας και Δημήτρη Τζανακόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ, στην ΕΡΤ, με αφορμή το ζήτημα της αστυνομικής βίας. Ο καυγάς των δύο βουλευτών ξεκίνησε όταν ο κ. Καιρίδης αναφέρθηκε στο ζήτημα της αστυνομικής βίας. Τότε ο κ. Τζανακόπουλος αντέδρασε έντονα στα λεγόμενα του “γαλάζιου” βουλευτή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, σε ιδιαίτερα οξείς τόνους. “Ήρθατε πυραυλωμένος πρωί πρωί”, είπε ο κ. Καιρίδης.

“Πυραυλωμένη είναι η αστυνομία σας” ήταν η απάντηση του κ. Τζανακόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για αθλιότητες, λέγοντας στον κ. Καιρίδη “δεν είστε Λουδοβίκος” και ζήτησε σεβασμό.

Η ένταση “χτύπησε” κόκκινο όταν ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε τον κ. Τζανακόπουλο ως “τραμπούκο” και εκείνον να του ζητά να ανακαλέσει.

Δείτε ακόμη: Ο Έλληνας βουλευτής που οδηγούσε με το δίπλωμα της μαμάς

Μετά από μερικά λεπτά ηρεμίας, ξέσπασε νέα ένταση με τον κ. Καιρίδη να λέει στον συνομιλητή του να πάρει “ηρεμιστικά ή να κάνει ένα κρύο ντους” για να ηρεμήσει.

Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την εκπομπή, καταγγέλλοντας τον ως “γελοίο πρόσωπο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις