Βιασμός Ίλιον – 15χρονες: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός Ίλιον – 15χρονες: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Βιασμός Ίλιον - 15χρονες: Ως δράστες κατηγορούνται δύο αδέρφια, 19 και 25 ετών.

12.03.2021 | 12:04

Φρίκη προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για την υπόθεση στη Ίλιον όπου το βράδυ της 3ης Μαρτίου δύο άνδρες μέθυσαν δύο ανήλικα κορίτσια 15 ετών, βίασαν το ένα και ασέλγησαν σε βάρος του δεύτερου. “Στις συμπληρωματικές πληροφορίες του εγγράφου της Αστυνομίας αναφέρθηκε ότι όπως καταγγέλθηκε στην υπηρεσία μας, πρώτες πρωινές ώρες της 3/3/2021, η ανωτέρω ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ (βότκα) βιάστηκε από ενήλικο άνδρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου είχαν μεταβεί από κοινού με έτερα άτομα…”, τονίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τους Ιατροδικαστές του Εργαστηρίου και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που μετέδωσε το Mega και η εκπομπή “Live News”.

Το πόρισμα

Σύμφωνα με το πόρισμα, η 15χρονη φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο νεαροί άνδρες από το Ίλιον συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού και της ασέλγειας σε βάρος των δύο θυμάτων. Συγκεκριμένα, το βράδυ της 3ης Μαρτίου, οι 15χρονες ξαδέλφες βρίσκονταν σε μία πλατεία στο Ίλιον, όπου έπιναν ποτά με φίλους τους, δύο αδέλφια, 19 και 25 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άνδρες πρότειναν στις ανήλικες να πάνε σε ξενοδοχείο, ώστε να συνεχίσουν κι εκείνες δέχθηκαν. Τα δύο αδέλφια μέθυσαν τις 15χρονες και ο 19χρονος βίασε τη μία, ενώ ο 25χρονος ασέλγησε σε βάρος της δεύτερης.

Τι αποδείχθηκε στην ιατροδικαστική εξέταση

Η δεύτερη κοπέλα αντέδρασε έντονα και κατάφερε να αποτρέψει τον δράστη, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκαν τα όσα ισχυρίστηκαν οι δύο ανήλικες. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, μόλις ενημερώθηκαν, ενήργησαν άμεσα και κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στους δύο δράστες. Ο 19χρονος έχει προφυλακιστεί, ενώ ο 25χρονος αφέθηκε ελέυθερος με περιοριστικούς όρους.

Δείτε ακόμη:

Δερμιτζάκης: Δεν λειτουργεί η Επιτροπή – Άνοιγμα μαγαζιών, σχολείων, εστίασης
Για πολύ χειρότερα προειδοποιεί ο Σκουτέλης – “Ανάσα” για Κούλουμα και… ξανά παράταση
Θα τον… πετάξουμε τελικά τον χαρταετό – Με sms, μάσκες και αποστάσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version