Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ομαδική 10/3: Έξαλλη η Μαργαρίτα – Μπήκε στη μέση ο Κοντιζάς
LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική 10/3: Έξαλλη η Μαργαρίτα – Μπήκε στη μέση ο Κοντιζάς

MasterChef 5 ομαδική 10/3: Οι κριτές τους MasterChef συνάντησαν τους 17 διαγωνιζόμενους εκτός πλατό, στην πρώτη τους εξωτερική ομαδική δοκιμασία.

Οι κριτές τους MasterChef συνάντησαν τους 17 διαγωνιζόμενους εκτός πλατό, στην πρώτη τους εξωτερική ομαδική δοκιμασία. Μπλε και Κόκκινη ομάδα, φόρεσαν τις ποδιές τους, με κοινό στόχο τη νίκη. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η Μαργαρίτα Νικολαϊδη ξέσπασε κατά του Παναγιώτη, ο οποίος έδειχνε ανέκφραστος με το αποτέλεσμα της μαγειρικής της.

«Πώς σου φαίνεται στη γεύση; Πωω ρε φίλε, αυτό που κάνεις μου σπάει τα νεύρα. Ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει ρε φίλε…», είπε με αρκετά νεύρα η Μαργαρίτα, ενώ αμέσως έσπευσε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Δοκιμάζω και δεν της απαντάω, το κάνω για να μην τη στεναχωρήσω. Όχι, είναι ωραίο», είπε ο Παναγιώτης, ενώ η Μαργαρίτα ξεκαθάρισε στον κριτή: «Πες τα chef γιατί αυτός εδώ μας σαμποτάρει. Μη φοβάσαι, δεν δέρνω».

MasterChef 5: Η Μαρίνα μίλησε για τον… διαχειρίσιμο Διονύση!

Οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε» είχαν στη διάθεσή τους 15 λεπτά για να σκεφτούν τα πιάτα που θα ετοιμάσουν. Η «κόκκινη» ομάδα με αρχηγό τον Αντώνη έκανε διάφορες προτάσεις και η Μαρίνα πρότεινε να κάνουν μία σούπα με ψάρι, όπως για παράδειγμα με κακαβιά. Ο Διονύσης ενθουσιάστηκε γιατί λατρεύει τα θαλασσινά, αφού είναι γνώστης, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τη Μαρίνα.

«Ο Διονύσης είναι διαχειρίσιμος σε αυτό τον τομέα. Σε ότι αφορά τη μαγειρική προσπαθώ να είμαι επαγγελματίας. Με τον τρόπο μου καταφέρνω να παίρνω πάντα αυτό που θέλω», δήλωσε on camera η Μαρίνα. Έτσι τη σούπα θα την ανέλαβαν Μαρίνα και Διονύσης. «Νομίζω ότι εκείνη την ώρα έσκαγαν πυροτεχνήματα μέσα του. Ασφαλώς κι εγώ. Αν με επέλεγε ένας πολύ καλός μάγειρας κι εγώ έτσι θα έκανα. Του άρεσε, του το έδωσα. Τώρα να δούμε τι θα κάνει στη μαγειρική», πρόσθεσε η Μαρίνα, η οποία σε προηγούμενο επεισόδιο είχε πει ότι ο Διονύσης έχει δαγκώσει τη «λαμαρίνα» μαζί της.

MasterChef 5: Ο Κουτσόπουλος, ο Αστραπόγιαννος και ο ελεγκτής των ΚΤΕΛ

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στη «χημεία» που έχουν οι τρεις κριτές του MasterChef. Τα πειράγματα και τα αστεία μεταξύ τους έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που συνέβη και στην πρώτη εξωτερική δοκιμασία. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάποια στιγμή ανέφερε πως κρύωνε και τότε τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς λέγοντάς του πως θα έπρεπε να έχει ντυθεί καλύτερα.

Τότε ο «θείος Λεό» σχολίασε πως έχει ντυθεί σαν τον Αστραπόγιαννο που τον κάλεσαν να παρουσιάσει τα Mad Awards, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης σύμφωνα με τον ίδιο το πρωί είναι σαν ελεγκτής των ΚΤΕΛ για Εύβοια και το απόγευμα τσιλιαδόρος παπατζής στο Μοναστηράκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις