Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ – Νέα Σμύρνη: Το βίντεο για τα επεισόδια και το σχόλιο της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ – Νέα Σμύρνη: Το βίντεο για τα επεισόδια και το σχόλιο της ΝΔ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Νέα Σμύρνη: Σε σχόλιό της η ΝΔ κάνει λόγο για «απαράδεκτο βίντεο».

Σε μια προκλητική κίνηση προχώρησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα του άγριου ξυλοδαρμού αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Σε βίντεο που ανήρτησαν οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται συρραφή ερασιτεχνικών λήψεων από χθες το βράδυ, από βίαιες -πράγματι -ενέργειες αστυνομικών, μετά το λιντσάρισμα του συναδέλφου τους της ομάδας «Δράση» από άγριο όχλο κουκουλοφόρων.

Ωστόσο, το βίντεο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε ένα πλάνο από την δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού. Σε σχόλιό της η ΝΔ κάνει λόγο για «απαράδεκτο βίντεο». «Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινό βίντεό της δεν είδε πουθενά τα λυμένα χέρια εκείνων που έκαναν δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού, αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο δρόμο. Τόσο πολύ καταδικάζουν την επίθεση!  Ντροπή για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα».

Νέα Σμύρνη: Ποιος είναι ο 28χρονος Άγγελος που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Σιδηροκάστρου Σερρών από όπου κατάγεται οπως αποκάλυψε οικογενειακός φίλος του στο Mega, ο 28χρονος Άγγελος, ο αστυνομικός που έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης τραμπούκων στα επεισόδια της Νέα Σμύρνης και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Μιλώντας στο Live News, ο Σπύρος Τσαρτσίδης, όπως ονομάζεται ο οικογενειακός φίλος του νεαρού αστυνομικού, αποκάλυψε πως ο 28χρονος “μπήκε τώρα στην αστυνομία και έχει 1 χρόνο περίπου ως ειδικός φρουρός που πέρασε. Έχει υπηρετήσει στον στρατό ως έφεδρος αξιωματικός. Ασχολούταν με τις σπουδές του πιο πολύ”.

“Ο Άγγελος ο αστυνομικός που χτυπήθηκε είναι παιδικός φίλος, κολλητός φίλος, του γιου μου. Ο πατέρας του επίσης και αυτός προσωπικός φίλος, το παιδί μεγαλώνει κοντά μας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλη η κοινωνία του Σιδηροκάστρου είναι ταραγμένη από αυτήν την βιαιοπραγία χθες από αυτό το έγκλημα”, δήλωσε ενώ υπογράμμισε ότι πρόκειται για “έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο, ακέραιο χαρακτήρα, από μικρό παιδί έδειχνε ότι αντιμετώπιζε υπεύθυνα και σοβαρά τα πάντα γύρω του. Ήταν αριστούχος μαθητής. Ήταν σε όλα πρώτος και πάντα τον ενδιέφερε το καλό”.

Όλοι έχουν να λένε γι’ αυτό το παιδί

Όπως έκανε γνωστό, ο νεαρός αστυνομικός ήθελε να ακολουθήσει την επαγγελματική σταδιοδρομία του πατέρα του ο οποίος ήταν αστυνομικός και ο συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 37 χρόνια υπηρεσίας. “Ακολούθησε αυτό το επάγγελμα γιατί του άρεσε να προσφέρει στην κοινωνία. Πιο πολύ σαν προσφορά όχι για επιδίωξη επιβολής νόμου και τα λοιπά ακραίων καταστάσεων. Του άρεσε να προσφέρει σαν αστυνομικός να προσφέρει στην κοινωνία”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Είναι ένα χρυσό παιδί, είναι 28 χρονών όχι 27, είναι αθλητής, έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Πολλές οι εθελοντικές προσφορές του στον ανθρωπισμό, στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όλοι έχουν να λένε γι’ αυτό το παιδί”, πρόσθεσε στη συνέχεια επισημαίνοντας πως είναι καλός αθλητής αφού όπως ανέφερε” έχει πάρει δύο νταν, έχει πάρει μαύρη ζώνη στο τάε κβο ντο, έχει διακριθεί σε πολλούς αγώνες και είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά.”

Ο 28χρονος έχει δύο αδελφές, η μία ιστορικός και η άλλη νηπιαγωγός ανέφερε ο Σπύρος Τσαρτσίδης για τον Άγγελο, σημειώνοντας αναφερόμενος στα παιδιά της οικογένειας πως “είναι ψηλοί και γεροί και γεροδεμένα παιδιά αλλά όχι μόνο γεροδεμένα, γεροί χαρακτήρες, ατόφιοι, ακέραιοι χαρακτήρες και σωστοί άνθρωποι”. “Άγγελος. Κατ όνομα άγγελος αλλά και κατά σώμα ψυχή άγγελος. Μιλάμε για ένα παιδί που προσέφερε ανιδιοτελώς που πάντα έβαζε τον εαυτό του μετά από τους άλλους”, τόνισε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις