Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 10/3: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο, ποιος φεύγει

LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 10/3: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο, ποιος φεύγει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 10/3: Πόλεμος κατά του Τριαντάφυλλου στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

10.03.2021 | 20:02

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 10/3:“Πόλεμος” εναντίον του Τριαντάφυλλου ξέσπασε μετά το χθεσινό συμβούλιο του Survivor, κατά το οποίο ο παίκτης ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μην τον ψηφίσουν για αποχώρηση, κάτι που εξόργισε τους περισσότερους. Τελικά ο Τριαντάφυλλος τέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

“Ο Τριαντάφυλλος πραγματικά μετά το συμβούλιο έδειξε άλλον εαυτό. Τον βλέπουμε ότι αλλάζει επικίνδυνα. Ένα πράγμα που δεν το περίμενα ούτε και εγώ. Σαν η μορφή τα να είχε αλλαξει”, υποστηρίζει ο Ασημακόπουλος στην κάμερα. Ενώ από τη μεριά του ο Γιώργος Κόρομι αναφερόμενος στον Τριαντάφυλλο λέει τα εξής: “Ήσουν τέλειος ηθοποιός και το πιστέψαμε όλοι αυτό”. Στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία ακολουθεί το χάος. Ακούγονται διάφορες εκφράσεις για τον Τριαντάφυλλο, με τον Ασημακόπουλο να τον αποκαλεί φίδι, ενώ ο Κόρο αναφέρει πως έβριζε.

Survivor Αποκλειστικό – Οι ψήφοι της Κόκκινης ομάδας που έβγαλαν στον τάκο την Μαριάνθη

Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε;

Στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού βρέθηκε η κόκκινη και η μπλε ομάδα με την πρώτη να έχει χάσει και να πρέπει να δώσει στον τάκο έναν παίκτη! Από την πρώτη ψηφοφορία των Μπλε υποψήφιος για αποχώρηση αναδείχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης. Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας ψήφισαν από έναν παίκτη για αποχώρηση. Η κάλπη γέμισε με ονόματα, ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και άλλος ένας παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και με εννιά ψήφους αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση η Μαριάνθη!

Στη συνέχεια οι παίκτες – της κόκκινης και της Μπλε ομάδας – που κατείχαν την ατομική ασυλία έπρεπε υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους, υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Άννα Μαρία Βέλλη υπέδειξε τον Γιώργο από την ομάδα της και ο Γιώργος Κόρομι τον… Τριαντάφυλλο.

Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση: Ποιος λοιπόν από τους τέσσερις παίκτες θα αποχωρήσει;

Αρχικά, η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας είναι η μπλε. Δεύτερη σερί νίκη μέσα στην εβδομάδα, δεύτερη διαδοχική σε έπαθλο επικοινωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ευτυχείτε, ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει οριστικά το Survivor σήμερα είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Survivor spoiler 10/3: To trailer

Survivor: Η Ανθή με την αδερφή της

Η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα και πια και στα social media. Η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έφυγε από το παιχνίδι επιβίωσης πριν από 10 μέρες περίπου και πια βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Η πολυσυζητημένη παίκτρια, τόσο για τις επιδόσεις όσο και για την οικογένειά της, αποφάσισε να επιστρέψει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η Ανθή Σαλαγκούδη ανέβασε στο Instagram μετά από δύο μήνες φωτογραφία με την αδερφή της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μαυρισμένη και ανανεωμένη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι χαρούμενη και έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες μέρες. «Χαρούμενη γιορτή της Γυναίκας σε μία από τις σημαντικότερες γυναίκες της ζωής μου. Έχω τις “πλάτες” σου και έχεις τις δικές μου», έγραψε η Ανθή Σαλαγκούδη κάτω από την φωτογραφία με την αδερφή της.

Η απάντηση του Περικλή σε hot ερώτηση

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποχώρησε από το Survivor πριν από 20 περίπου ημέρες. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι πολύ ενεργός στα social media και δε διστάζει να απαντάει συχνά-πυκνά στις περίεργες ερωτήσεις που του κάνουν οι followers τους. Πιο συγκεκριμένα ένας από τους διαδικτυακούς του ακολούθους, ρώτησε τον Περικλή Κονδυλάτο αν τα κορίτσια που συμμετέχουν στο Survivor ξυρίζονται στο επίμαχο σημείο.

Ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε με χιούμορ και την χαρακτηριστική του ειρωνεία στη συγκεκριμένη ερώτηση. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Τους το ξύριζα εγώ και μετά τους το έτριβα με ενυδατική κρεμούλα με κυκλικές κινήσεις».

Exit mobile version