Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler ομαδική 10/3: Απόψε η πρώτη εξωτερική δοκιμασία
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler ομαδική 10/3: Απόψε η πρώτη εξωτερική δοκιμασία

MasterChef 5 spoiler ομαδική 10/3: Σήμερα, Τετάρτη 10/3, η θεματική εβδομάδα συνεχίζεται με νέες προκλήσεις για τους επίδοξους MasterChefs.

Ένα μεγάλο λάθος ήταν αυτό που έκρινε τη χθεσινή αποχώρηση στο MasterChef. Η Ηρώ Περουλάκη, η Λία Μακροστέργιου και ο Κωνσταντίνος Χασιώτης ήταν οι τρεις παίκτες που κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Στη δοκιμασία αποχώρησης έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο αντιγραφής από τον καλεσμένο chef Μιχάλη Ντουνέτα. Οι τρεις υποψήφιοι τα βρήκαν «σκούρα» και η Ηρώ, σε μία στιγμή πίεσης χρόνου και άγχους είχε ένα ατύχημα. Άνοιξε η βάση του blender, με αποτέλεσμα το μείγμα που περιείχε να πέσει στον πάγκο. Η Ηρώ πάνω στην απελπισία της αποφάσισε να μαζέψει μέρος του μείγματος και να το βάλει στο πιάτο, σερβίροντάς το στους κριτές.

Αυτή της η κίνηση της στοίχισε, με τους τρεις κριτές να της κάνουν παρατήρηση, όχι τόσο για το λάθος, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι δεν είχε τα αντανακλαστικά να αντιδράσει ψύχραιμα και κυρίως ότι δεν σκέφτηκε να προτάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Οι κριτές δεν δοκίμασαν το πιάτο της και η παίκτρια αποχώρησε, αντιλαμβανόμενη το λάθος της και ξεσπώντας σε κλάματα.

MasterChef 5 spoiler: Η πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία

Σήμερα, Τετάρτη 10/3, η θεματική εβδομάδα συνεχίζεται με νέες προκλήσεις για τους επίδοξους MasterChefs. Με λίγο ήλιο, υπέροχη θάλασσα, μαγευτική θέα αλλά και αρκετό κρύο, φιλοξενούμενοι στο Grecotel Cape Sounio, απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα.

Tα τρία πλεονεκτήματα – φωτιά, που θα έχει στη διάθεσή της η Μαρία, φέρνουν ανακατατάξεις στις ομάδες. Πόσο απαιτητική θα είναι η πρώτη εξωτερική, ομαδική δοκιμασία για τους Μπλε και τους Κόκκινους;

Καλεσμένοι των chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για να δοκιμάσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων, είναι ο Αστέριος Κουστούδης, executive chef του ξενοδοχείου Grande Bretagne και ο Σωτήρης Ευαγγέλου, executive chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace. Οι δύο διακεκριμένοι chef, φέρνουν στη θεματική εβδομάδα την οπτική της σύγχρονης εποχής, παρουσιάζοντας το γαστριμαργικό τους έργο στη σκιά του άγρυπνου φρουρού του ελληνικού πνεύματος. Τον ναό του Ποσειδώνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις