Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Ιλίου: Διαδικτυακές συναντήσεις της Ακαδημίας Γονέων
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Ιλίου: Διαδικτυακές συναντήσεις της Ακαδημίας Γονέων

Δήμος Ιλίου: H Ακαδημία Γονέων λειτουργεί σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Στο πλαίσιο της λειτουργίας της Ακαδημίας Γονέων ο δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι η συνάντηση για τον μήνα Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 ώρες 18:15-20:00, με θέμα: «Εκφοβισμός και έκφραση Βίας ανηλίκων στις ημέρες Covid – 19». Οι εισηγήσεις θα παραγματοποιηθούν από τις κυρίες Βασιλική Καντζάρα, Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, και Λευκοθέα Μπινιάρη, εκπαιδευτικό PhD και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ο συντονισμός και ο σχολιασμός θα πραγματοποιηθούν από την κα Παρασκευή Θεοφίλου, MSc, PhD Ψυχολογίας Υγείας, Απόφοιτη Ε.Σ.Δ.Δ.Α., Διδάσκουσα Ε.Α.Π., Γενική Διευθύντρια Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Ακαδημία γονέων

Σημειώνεται ότι, η Ακαδημία Γονέων λειτουργεί σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», υπό την επιστημονική εποπτεία του Ιατροκοινωνικού Κέντρου (ΙΑΚ) Ιλίου, οι συναντήσεις είναι ανοικτές για το κοινό και υλοποιούνται διαδικτυακά κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα, ώρες 18:15 – 20:00, με θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Σύνδεσμος παρακολούθησης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις