Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: Τελευταία ευκαιρία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: Τελευταία ευκαιρία

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Κάθε αγώνας Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ ή ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί και οι δυο, επειδή διαθέτουν καλούς δεξιοτέχνες χειριστές της μπάλας, παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι της Κυριακής παίρνει την μορφή ενός ντέρμπυ. Και αυτό επειδή και οι δυο έχουν τον ίδιο στόχο. Διεκδικούν, ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ, την δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά για τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Και ίσως είναι και ο τελευταίος αγώνας του προπονητη Λάζλο Μπόλονι στο τιμόνι του Παναθηναϊκού! Όλη την εβδομάδα ο Ρουμάνος προπονητής μίλαγε στους παίκτες του και παράλληλα τους ρωτούσε «πείτε μου τι φταίει»!

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Από την δική του πλευρά ο ΠΑΟΚ έχει έρθει στην Αθήνα με όλα τα όπλα του. Στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία θα είναι και ο Τζόλης, που είχε τεθεί εκτός για το ντέρμπυ με τον Άρη, λόγω ίωσης! Ομως ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα για τον διεθνή τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη ύστερα από το επεισόδιο που είχε με οπαδούς της ομάδος κατά την διάρκεια του τοπικού ντερμπυ! Μάλιστα πρόσφατα ο Πασχαλάκης δήλωσε «θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ»!

Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: Το παρελθόν των δύο ομάδων

Μέχρι και σήμερα συνολικά έχουν γίνει 230 επίσημα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής στα 102. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε σε 78 αγώνες. Ενώ άλλες 42 συναντήσεις έληξαν ισόπαλες. Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 1932 στη Θεσσαλονίκη στο παλιό γήπεδο του Άρη. Το παιχνίδι που ήταν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κέρδισε ο Παναθηναϊκός με 3-1! Ο αγώνας της Κυριακής έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν και για τις δυο ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν στα πλέι-οφ που ξεκινούν σε λίγες ημέρες την προνομιούχο δεύτερη θέση.

Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις