Νέα Σμύρνη αστυνομικός: Ένας σοβαρά τραυματίας, άγρια επεισόδια

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη αστυνομικός: Ένας σοβαρά τραυματίας, άγρια επεισόδια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νέα Σμύρνη αστυνομικός: Ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί όταν αποσπάστηκε από τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από ομάδα διαδηλωτών.

09.03.2021 | 20:16

Σοβαρά επεισόδια αυτή την ώρα στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς στην πορεία για την αστυνομική βία. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, όταν δέχθηκε μαζική επίθεση από ομάδα ατόμων, οι οποίοι τον έριξαν από τη μηχανή του και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Ο αστυνομικός έπεσε ματωμένος και αναίσθητος στο έδαφος, πριν οι συνάδελφοί του σπεύσουν και απομακρύνουν τους ταραξίες.

Τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό πρόσφερε διασώστης που έσπευσε αμέσως στο σημείο. Σχεδόν 20 λεπτά μετά το σοβαρότατο επεισόδιο, κατάφερε να ανοίξει ο δρόμος και να μεταβεί στο σημείο διασώστης και ασθενοφόρο. Ο αστυνομικός, αν και πεσμένος στο έδαφος, ανταποκρινόταν στις ενέργειες των διασωστών.

Μόλις εκτιμήθηκε σε πρώτη φάση η κατάσταση του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τη μεγάλη σε όγκο συγκέντρωση, η ΕΛ.ΑΣ. κατέσχεσε δεκάδες μολότοφ και μπουκάλια με βενζίνη, ενώ έδειξε φωτογραφίες ατόμων με μπετόβεργες που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας στη Νέα Σμύρνη.

Exit mobile version