Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 8/3: Ποια ομάδα την κερδίζει, έκπληξη ο πρώτος υποψήφιος
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 8/3: Ποια ομάδα την κερδίζει, έκπληξη ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler ασυλία 8/3: Σήμερα Δευτέρα μεταδίδεται στο Survivor η πρώτη «μάχη» για την ασυλία στο νησί.

Σήμερα Δευτέρα μεταδίδεται στο Survivor η πρώτη «μάχη» για την ασυλία στο νησί, με τους «Κόκκινους» και τους «Μπλε» να πέφτουν στην… αρένα. Στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Κυριακή (7/3) οι «Μπλε» ήταν οι μεγάλοι νικητές του επάθλου και απόλαυσαν ένα γεύμα εν πλω, πάνω σε θαλαμηγό, την στιγμή που οι «Κόκκινοι» συμβιβάστηκαν με τις καρύδες. Στο trailer που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, εμφανίζεται ο Γιώργος Κοψιδάς να προσπαθεί να πάρει… αποστάσεις από τον Τριαντάφυλλο, αναφορικά με την τακτική του Έλληνα τραγουδιστή αναφορικά με τα άτομα και τις εξελίξεις στην αντίπαλη ομάδα.

Όμως, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στους «Μπλε». Από την στιγμή που ο Κρις Σταμούλης αποχώρησε και «έσπασε» ο πόλος που είχε δημιουργήσει με τον Αλέξη Παππά, κόντρα σ’ αυτόν των Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας, που έμοιαζε πανίσχυρος, έχει δημιουργηθεί ένας άλλος πόλος. Μάλιστα, ο τελευταίος πόλος δείχνει και πιο ισχυρός, με επικεφαλής τον Σάκη, που έχει με το μέρος του την Χριστίνα και τον Γιώργο, με τους οποίους έκανε είσοδο στο Survivor, αλλά και έχει μαζί του την Μαριαλένα και τον Πάνο Καλλίδη, έπειτα από τους χειρισμούς του Τζέιμς.

Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία

«Κόκκινοι» και «Μπλε» πέφτουν στην… αρένα και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, νικητές θα βγουν οι πρώτοι. Αυτό σημαίνει πως οι νικητές του προηγούμενου επάθλου, θα κληθούν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού με στόχο να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο.

Ωστόσο, πριν γίνει το Συμβούλιο, υπάρχει και το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Εκεί, νικήτρια θα είναι μία κοπέλα και συγκεκριμένα η Άννα Μαρία Βέλλη. Όμως, δεν μπορεί να παίξει… ρόλο στο πρώτο μέρος του συμβουλίου, καθώς θα πρέπει να υποδείξει τον υποψήφιο προς αποχώρηση, στο επόμενο συμβούλιο. Πάντως, η Ελληνίδα youtuber έχει έναν λόγο για να… ανησυχεί, καθώς πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Μπάρτζης, με τον οποίο έχει έρθει πολύ κοντά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις