Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

10

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Αθήνα Ομόνοια: Μεγάλη κυριακάτικη παρέμβαση καθαριότητας
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αθήνα Ομόνοια: Μεγάλη κυριακάτικη παρέμβαση καθαριότητας

Αθήνα Ομόνοια: Η παρουσία των ανθρώπων της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων είναι καθημερινή, φροντίζοντας να διατηρούνται καθαροί όλοι οι δημόσιοι χώροι της περιοχής.

Τα προηγούμενα χρόνια, η Ομόνοια που είχε μετατραπεί σε ακόμη έναν κυκλοφοριακό κόμβο της Αθήνας, «πρωταγωνιστούσε» στις αρνητικές ειδήσεις, για την έλλειψη φωτισμού αλλά και καθαριότητας. Εδώ και μερικούς μήνες, τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε ολόκληρη την περιοχή. Η Ομόνοια απέκτησε και πάλι τον εμβληματικό της χαρακτήρα με την πλατεία και το σιντριβάνι, αποκαταστάθηκε ο φωτισμός της περιοχής, εκκενώθηκαν, καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν τα εγκαταλελειμμένα κτίριά της και καθάρισε στο μεγαλύτερο μέρος της από τη μουτζούρα και τη μιζέρια του αντιαισθητικού γκράφιτι.

Η παρουσία των ανθρώπων της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων είναι καθημερινή και έντονη, φροντίζοντας να διατηρούνται καθαροί όλοι οι δημόσιοι χώροι της περιοχής. Χθες, πραγματοποιήθηκε και η μεγάλη κυριακάτικη παρέμβαση καθαριότητας που περιλαμβάνει την απολύμανση, το πλύσιμο με καυτό νερό και το σφουγγάρισμα όλων των χώρων.

Ομόνοια καθαρισμός

Αθήνα Ομόνοια: Δράση και στην πλατεία Θεάτρου

Μία τέτοιας κλίμακας παρέμβαση έγινε και στην πλατεία Θεάτρου. Ακόμη μία πλατεία που μετρά αντίστροφα για την ανάπλασή της, και τη μεταμόρφωσή της σε αυτό που εκπροσωπούσε για την Αθήνα εδώ και δεκαετίες.

Ομόνοια καθαρισμός

 

Στόχος της απολύμανσης και της καθαριότητας στο σύνολο των περιοχών και σε διαφορετική Δημοτική Κοινότητα κάθε φορά, είναι να σταματήσει πλέον η Αθήνα να καθαρίζεται αποσπασματικά και να διατηρείται ολόκληρη καθαρή. Σε κάθε γειτονιά.

Ομόνοια καθαρισμός

 

Ομόνοια καθαρισμός

 

Ομόνοια καθαρισμός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις