Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Ιλίου τηλεκπαίδευση: Μεγάλη συμμετοχή στα διαδικτυακά μαθήματα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Ιλίου τηλεκπαίδευση: Μεγάλη συμμετοχή στα διαδικτυακά μαθήματα

Δήμος Ιλίου τηλεκπαίδευση: Επιμορφωτικά προγράμματα αγιογραφίας, ζωγραφικής, κεραμικής και φωτογραφίας μέσω τηλεκπαίδευσης.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή συνεχίζονται τα μαθήματα του Δημοτικού Ωδείου, καθώς και τα επιμορφωτικά προγράμματα αγιογραφίας, ζωγραφικής, κεραμικής και φωτογραφίας που λειτουργούν, μέσω τηλεκπαίδευσης, στον Δήμο Ιλίου.

Στα μαθήματα εξ αποστάσεως συμμετέχουν συνολικά περισσότεροι από 130 μαθητές, οι οποίοι με τον τρόπο αυτό διατηρούν τη επαφή τους με τη μουσική και τις τέχνες ενώ παράλληλα απασχολούνται δημιουργικά, μένοντας σπίτι.

Διαδικτυακά μαθήματα

Δήμος Ιλίου τηλεκπαίδευση: Παρακολούθηση μαθημάτων με εναλλακτικούς τρόπους

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η αναστολή των μαθημάτων στον φυσικό χώρο του Δημοτικού Ωδείου και των επιμορφωτικών προγραμμάτων, να μην αποτελέσει εμπόδιο για την απρόσκοπτη παρακολούθηση τους με εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας και στόχο την ολοκλήρωσή τους. Είμαι βέβαιος ότι, με υπομονή και επιμονή, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στις αίθουσες διδασκαλίας, εκεί όπου έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Διαδικτυακά μαθήματα Διαδικτυακά μαθήματα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις