Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 3/3: Ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι

LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 3/3: Ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 3/3: Στο δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας στο Survivor πρωταγωνίστρια ήταν και πάλι η μπλε ομάδα. Πρώτος υποψήφιος ήταν ο Chris Σταμούλης.

03.03.2021 | 20:52

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 3/3: Η ψηφοφορία του Survivor ανάμεσα σε Κρις, Αλέξη και Πάνο εξελίχθηκε σε θρίλερ. Το αποτέλεσμα ήταν οριακό και σίγουρα μόλις ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό, δεν θα αρέσει σε πολλούς στη μπλε ομάδα. Η παρέα του Τζέιμς Καφετζή θέλει ξεκάθαρα να βγουν εκτός Survivor ο Αλέξης και ο Κρις. Αυτό φαίνεται όλες τις τελευταίες μέρες που τους έχουν στο περιθώριο και έτσι οι δυο τους αποφάσισαν χθες να μην αγωνιστούν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Το αποτέλεσμα (10-8 υπέρ των κόκκινων) κρίθηκε ουσιαστικά από αυτήν τους την απόφαση και στο συμβούλιο του νησιού τα πράγματα ήταν απλά. Η ομάδα ψήφισε τον Αλέξη για δεύτερο υποψήφιος (9 ψήφοι), ενώ ο Τζέιμς ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας έβγαλε στον τάκο τον Πάνο. Ο αρχηγός της μπλε ομάδας δικαιολόγησε την επιλογή του λέγοντας πως ο Καλλίδης είναι ο πιο διάσημος παίκτης στο παιχνίδι και έτσι θα κερδίσει ψήφους, βγάζοντας εκτός έναν εκ των δύο αντιπάλων του. Και βάσει του τελικού αποτελέσματος είχε δίκιο.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 3/3: Αποκλειστικά του Love it

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 3/3: Ποιος αποχωρεί;

Η μάχη για το ποιος θα παραμείνει στο παιχνίδι σήμερα, ήταν ανάμεσα σε Κρις και Πάνο, με το κοινό να επιλέγει τελικά να μείνει στο παιχνίδι ο τραγουδιστής. Μένει να δούμε τώρα τι θα συμβεί με τον Αλέξη ο οποίος θα μείνει μόνος στην καλύβα των μπλε.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 3/3: Ποιος αποχωρεί;

Survivor spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς;

Απρόοπτες εξελίξεις θα έχουμε στο Survivor το επόμενο διάστημα. Όπως όλα δείχνουν, ο τραυματισμός που έχει η Σοφία Μαργαρίτη στο πόδι, θα την οδηγήσει εκτός παιχνιδιού. Σύμφωνα με όσα είπε στο Ευτυχείτε, ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Η Σοφία Μαργαρίτη δεν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος του Survivor. Αποχωρεί οικειοθελώς λόγω του τραυματισμού της».

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την Ανθή Σαλαγκούδη και τυχόν επιστροφή της στο παιχνίδι μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας, κάτι τέτοιο, όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, δεν θα συμβεί.

Survivor: Μαριαλένα – Σάκης, όταν ήταν ζευγάρι

O Σάκης και η Μαριαλένα έχουν μοιραστεί πολλές στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media! Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης, στον λογαριασμό του στο Instagram, δεν έχει σβήσει πολλές από τις κοινές τους φωτογραφίες τόσο από τα γενέθλιά του αλλά και από την ορκωμοσία του στο στρατό. Οι δύο διαγωνιζόμενοι της μπλε ομάδας του Survivor, Μαριαλένα και Σάκης χώρισαν πριν από περίπου πέντε μήνες! Η Μαριαλένα μετά από λίγο καιρό ήρθε πιο κοντά με τον Γιώργο Λιβάνη, που είναι μαζί έως και σήμερα και ο Σάκης Κατσούλης είχε μία περιπέτεια με την Χριστίνα Κεφαλά που είναι και εκείνη στο ριάλιτι επιβίωσης!

Exit mobile version