Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 2/3 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 2/3 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε

Survivor spoiler ασυλία 2/3 σήμερα: Μάχη για τη δεύτερη ασυλία - Τι λέει το spoiler για την αποχώρηση

Survivor spoiler ασυλία 2/3 σήμερα: Γεμάτο εντάσεις θα είναι και το αποψινό (02.03) επεισόδιο του Survivor. Στους μπλε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα, μετά την ήττα στην πρώτη ασυλία. Οι επιθέσεις που άρχισε να δέχεται ο Τζέιμς προκάλεσαν ταραχή και ειδικά μετά τη νίκη του στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας οι κόντρες χτύπησαν “κόκκινο” καθώς δεν μπορούσαν να τον ψηφίσουν οι παίκτες που θα το επιθυμούσαν.

Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς να βάζουν “φωτιά” στο αγώνισμα ασυλίας καθώς υποστήριξαν πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν. Αυτόματα η ομάδα τους παίρνει πέναλτι με βάση τους κανόνες του Survivor, κάτι που γινόταν και με τους κόκκινους όταν δεν αγωνιζόταν η Ανθή Σαλαγκούδη. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχε ξεσπάσει σάλος καθώς είχαν φύγει από την παραλία τους και είχαν βγει εκτός ορίων με την παραγωγή του Survivor να τους επιβάλλει πρόστιμο. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη φημολογία πως είχαν επεισόδιο με έναν υπάλληλο εταιρίας security.

Survivor spoiler ασυλία 2/3 σήμερα: Αποκλειστικά του Love it
Survivor spoiler ασυλία 2/3 σήμερα: Ποιοι θα πανηγυρίσουν;

Παράλληλα, στη μπλε ομάδα έχουν αυξηθεί οι εντάσεις ακόμα και ανάμεσα σε παίκτες που μέχρι πρότινος φαινόταν να έχουν έρθει πολύ κοντά. Ο λόγος για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη, που κοντραρίστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor.  Με όλο αυτό το σκηνικό να έχει διαμορφωθεί, οι δυο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης για ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας στο Survivor.

Οι κόκκινοι κέρδισαν στο πρώτο αγώνισμα με τους μπλε μέσα από την ψηφοφορία να αναδεικνύουν ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη. Η μάχη μεταξύ των δυο ομάδων αναμένεται και πάλι να είναι σκληρή, με τα spoilers ήδη να δίνουν απαντήσεις για τον νικητή…

Survivor spoiler ασυλία 2/3 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!

Αν επιβεβαιωθεί η διαρροή για τη νίκη των κόκκινων, το Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor αναμένεται για ακόμα μια φορά επεισοδιακό. Ο Τζέιμς Καφετζής δεν μπορεί να ψηφιστεί, αλλά θα δώσει κάποιον υποψήφιο για αποχώρηση ο οποίος θα προστεθεί στον ήδη υποψήφιο Κρις Σταμούλη και σε αυτόν που θα προκύψει από την ψηφοφορία.

Με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει αφού οι «κλίκες» των μπλε έχουν πλέον διασπαστεί και οι ψήφοι θα μοιραστούν με διαφορετικά κριτήρια.

Survivor spoiler – αποχώρηση: Το spoiler του Ευτυχείτε

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε το απόλυτο spoiler για το Survivor! H παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε, ποιοι είναι οι παίκτες που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και… μάθαμε ποιος είναι ο επόμενος παίκτης που φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης! Ο πρώτος παίκτης για αποχώρηση είναι ο Chris Σταμούλης!

Μετά την απόφαση του Αλέξη Παππά και του Chris να μην αγωνιστούν σήμερα, η μπλε ομάδα χάνει… και στον τάκο βγαίνουν δύο ακόμα υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Ταβλαδάκης από την ψηφοφορία και η Χριστίνα Κεφαλά από τον James μιας και κέρδισε την ασυλία! Ποιος παίκτης αποχωρεί; Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε το spoiler.

Survivor spoiler: Ευτυχείτε

Survivor spoiler ασυλία 2/3 σήμερα: LIVE

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις