MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 2/3: Ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου

LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 2/3: Ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 2/3: Oι κριτές χαρακτηρίζουν μια από τις προσπάθειες καταδικασμένη.

02.03.2021 | 20:38

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε τις διαδικασίες του Mystery Box αλλά και του τεστ δημιουργικότητας. Νικητής του Mystery box ήταν ο Αλέξανδρος ο οποίος πήρε δυο πλεονεκτήματα, το πρώτο ήταν η επιλογή να μην μαγειρέψει και να έχει ασυλία, και η δεύτερη να σχηματίσει τα ζευγάρια για το τεστ. Ο Αλέξανδρος επέλεξε να μην μαγειρέψει και πήγε στον εξώστη αφού πρώτα έδωσε στους υπόλοιπους παίκτες το υλικό που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν για το αλμυρό και το γλυκό πιάτο.

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef μαγείρεψαν με τους κριτές να αξιολογούν τα πιάτα τους και να έχουμε για ακόμη μια φορά εκπλήξεις, καθώς παίκτες φαβορί βρέθηκαν ανάμεσα στις πιο αδύναμες προσπάθειες, ενώ άλλοι που δεν τους υπολόγιζε κανένας κατάφεραν να διεκδικούν την κάρτα ασυλίας. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) σήμερα θα μαγειρέψουν έξι άτομα για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό και αυτοί είναι οι: Ιωάννης και Μαρία με τον Ιωάννης να έχει το χειρότερο πιάτο. Η Ηρώ και Αλέξανδρος των οποίων τα πιάτα δεν έβγαζαν κάποια συνοχή, και η Αννούς με τον Διονύσης, αφού το κρέας του Διονύση ήταν άψητο.

Σήμερα στο τρέιλερ βλέπουμε τους Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να δοκιμάζουν τα πιάτα και να χαρακτηρίζουν μια από τις προσπάθειες καταδικασμένη. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) η σημερινή αποχώρηση θα είναι μεγάλη έκπληξη τόσο για τους κριτές όσο και για το τηλεοπτικό κοινό. Οι απαντήσεις στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef.

MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου

Για ακόμα ένα επεισόδιο η ένταση και η αγωνία χτύπησε κόκκινο στo MasterChef, ειδικά όταν παίκτης της κόκκινης ομάδας ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αυτό συνέβη αμέσως μετά τη δοκιμασία του mystery box όπου οι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν μόνο με ένα τηγάνι. Ο Ιωάννης, ο Αλέξανδρος, η Μαρία και ο Τζιοβάνι είχαν τα καλύτερα πιάτα. Ο Αλέξανδρος όμως ήταν αυτός που ξεχώρισε με το πιάτο που έδωσε στους κριτές να δοκιμάσουν και έτσι κέρδισε τη δοκιμασία.

Αμέσως μετά όμως και ενώ κανείς δεν το περίμενε, ο Πάνος Ράπτης σήκωσε το χέρι του ζητώντας να μιλήσει. Τότε λοιπόν ανακοίνωσε στους κριτές και στους συμπαίκτες του πως ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι μαγειρικής. Οι κριτές διατήρησαν την ψυχραιμία τους με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να του ζητήσει πίσω την ποδιά που φορούσε και που είχε καταφέρει να κρατήσει σε όλες τις δοκιμασίες που είχε υποβληθεί όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στο παιχνίδι. Ο Πάνος ο οποίος είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για τις δυνατότητές του στην κουζίνα επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγους που δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει.

MasterChef 5: Έτσι χώρισε τα ζευγάρια ο Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος ήταν ο νικητής του Mystery Box κι έτσι, αυτή τη φορά, έχει το πολυπόθητο πλεονέκτημα, το οποίο είναι να χωρίσει τους παίκτες σε ζευγάρια, να τους δώσει το είδος του τυριού με το οποίο θα κάνουν την παρασκευή τους και να ορίσει ποιος από τους δύο θα κάνει την αλμυρή και ποιος τη γλυκιά παρασκευή.

Τα ζευγάρια ο Αλέξανδρος διαμόρφωσε ως εξής:
Μαρία – Ιωάννης
Μαργαρίτα – Νίκος
Κωνσταντίνα – Μαρίνα
Ηρώ – Αλέξανδρος
Στέφανος – Τζιοβάνι
Αντώνης – Παναγιώτης
Ανούς – Διονύσης
Βίλλη – Κωνσταντίνος
Λία – Παύλος

Θα ανοίξει γραφείο συνοικεσίων αργότερα, είπε χιουμοριστικά ο διαγωνιζόμενος μόλις ολοκλήρωσε τη δημιουργία των ζευγαριών του.

Exit mobile version