Έλληνας προπονητής στη Σάλκε

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έλληνας προπονητής στη Σάλκε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Έλληνας προπονητής - Σάλκε: Υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ιστορικής ομάδας του γερμανικού ποδοσφαίρου, φαίνεται πως είναι Έλληνας προπονητής.

02.03.2021 | 10:11

Η Σάλκε ζει ίσως, τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της, με τους «βασιλικούς μπλε», να έχουν ουσιαστικά παρατήσει την προσπάθεια σωτηρίας, στην Bundesliga, ενώ ραγδαίες είναι και οι εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας. Ο Κρίστιαν Γκρος είναι ο τέταρτος προπονητής που απολύεται από την διοίκηση της Σάλκε, κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ παρελθόν αποτελεί ολόκληρη η ομάδα, που αποτελούσε την ηγεσία του αγωνιστικού τμήματος, αναφέρει το pressaris.gr. Έτσι, στη Σάλκε, αναζητούν τον προπονητή που θα… σώσει οτιδήποτε σώζεται από την καταστροφική αυτή σεζόν και θα βάλει τις βάσεις, για την επιστροφή της ομάδας, στην Bundesliga.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Kicker», ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Σάλκε είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης. Ο 42χρονος Έλληνας τεχνικός θεωρείται από τους «βασιλικούς μπλε» ως μια καλή περίπτωση, καθώς έχει κάνει σημαντική δουλειά στις ακαδημίες της Μπόχουμ, αλλά και στον πάγκο Ντάρμσταντ.

Ο Κρίστιαν Γκρος εκτός

Οι παίκτες της Σάλκε επαναστάτησαν και η διοίκηση απομακρύνει τον Κρίστιαν Γκρος από τον πάγκο κάνοντας ξεσκαρτάρισμα και στους άμεσους συνεργάτες του! Οι «βασιλικοί μπλε» υπέστησαν νέα ντροπιαστική ήττα στην φετινή Bundesliga με το τελικό 5-1 από την Στουτγκάρδη, με τον πολύπειρο Σκόντραν Μουστάφι να δηλώνει μετά το ματς ότι θα πρέπει επιτέλους όλοι, από τους ποδοσφαιριστές μέχρι και τον… οδηγό του πούλμαν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους για το καλό της ομάδας!

Το πρωί της Κυριακής ο κόουτς του κλαμπ, Κρίστιαν Γκρος, φαίνεται ότι είχε την τελευταία επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να του ανακοινωθεί το φινάλε της συνεργασίας τους και η Σάλκε πηγαίνει πλέον για 5ο προπονητή μέσα στη φετινή σεζόν! Μαζί με τον κόουτς απομακρύνονται επίσης ο επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιόχεν Σνάιντερ, ο οργανωτής του τμήματος, Σάσα Ρίτερ και ο γυμναστής, Βέρνερ Λόιταρντ!  Η σεζόν στην Σάλκε ξεκίνησε με τον Ντέιβιντ Βάγκνερ που απολύθηκε έπειτα από δύο ματς, ακολούθησε ο Μανουέλ Μπάουμ που απομακρύνθηκε τον Δεκέμβρη, ακολούθησε ο Χουμπ Στέφενς για ένα ματς ως υπηρεσιακός και τώρα ήρθε η σειρά του Γκρος ν’ αποχαιρετήσει έπειτα από ένα δίμηνο με μόλις μια νίκη!

Δείτε ακόμη:

Οριστικό: Το πήρε απόφαση ο Σαββίδης για τον Γκαρσία
Βόλος Ολυμπιακός 1-2: Αγχωτική νίκη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς
Έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Σεμέδο – Αγωνία στον Ολυμπιακό
Exit mobile version