Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Μασούτης – Emphasis DigiWorld: Χρυσό βραβείο για την συνεργασία τους
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μασούτης – Emphasis DigiWorld: Χρυσό βραβείο για την συνεργασία τους

Μασούτης - Emphasis DigiWorld: Η εταιρεία Μασούτης διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο για την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνέργεια με την εταιρεία Emphasis DigiWorld.

Η εταιρεία Μασούτης διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στο πλαίσιο των Ε-volution awards για την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνέργεια με την εταιρεία Emphasis DigiWorld. Στόχος ήταν, μέσω της συνέργειας, να προωθηθεί άμεσα, ουσιαστικά και αποτελεσματικά ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρείας, να δημιουργηθούν εργαλεία που συμβάλουν στη βελτίωση της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας και φυσικά, πάνω απ’ όλα να βελτιωθεί η αγοραστική εμπειρία του πελάτη. Η εταιρεία Μασούτης, κινήθηκε άμεσα προκειμένου να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις που δημιούργησε η πανδημία.

Η συνέργεια με την Emphasis DigiWorld δημιούργησε το πλαίσιο και έφερε τα εργαλεία για την καλύτερη δυνατή διαχείριση-ενημέρωση της διαδικασίας αποστολής-παράδοσης των online παραγγελιών. Η καινοτόμα εφαρμογή για την Αυτοματοποίηση της Εξυπηρέτησης των Online Παραγγελιών είχε ως κύρια χαρακτηριστικά: Ακριβή δρομολόγηση με βάση τόσο κυκλοφοριακά δεδομένα πραγματικού χρόνου όσο και ιστορικά δεδομένα. Έγκαιρη ενημέρωση των πελατών για την άφιξη της παραγγελίας του. Αυτοματοποίηση των εργασιών του οδηγού. Έγκυρη ενημέρωση της διοίκησης.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω επιχειρησιακών διαδικασιών, ήταν:

  • Η αύξηση του ημερήσιου αριθμού των εξυπηρετούμενων παραγγελιών
  • Η μείωση του κόστους εξυπηρέτησης των παραγγελιών
  • Η απόκριση σε αυξημένη ένταση παραγγελιών και στενά χρονικά παράθυρα παράδοσης
  • Προστιθέμενες υπηρεσίες για τους πελάτες της εταιρείας
  • Απορρόφηση στόλου εξωτερικού συνεργάτη για δυναμική αύξηση παραγγελιών
Μασουτης σουπερ μαρκετ

Η Emphasis DigiWorld εξειδικεύεται στους κλάδους της βιομηχανικής παραγωγής και των logistics. Πλαισιώνεται από μηχανικούς με πολύχρονη εξειδίκευση στην εφαρμογή τεχνολογιών Industrial Internet of Things (IIoT), πλατφόρμων λογισμικού, Big data analytics  και κινητών τεχνολογιών με στόχο την αναβάθμιση των εταιρικών διαδικασιών των πελατών της και την βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας, της ασφάλειας, της ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων καθώς και του κόστους.

Ο κ. Σάββας Τορτοπίδης, επικεφαλής της Διεύθυνσης Ψηφιακού Μετασχηματισμού της εταιρείας Μασούτης δήλωσε σχετικά: «Συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποφασίσαμε στην εταιρεία μας να κάνουμε ακόμα ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Οι προκλήσεις αυτής της περιόδου είναι πολλές και χαίρομαι που μέσα από αυτή τη συνεργασία καταφέραμε να απαντήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις