Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία σήμερα 1/3: Αυτοί κερδίζουν – Ξεσπά η Άννα Μαρία
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 1/3: Αυτοί κερδίζουν – Ξεσπά η Άννα Μαρία

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 1/3: Ανατροπή, αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 1/3: Συνεχίζονται οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας στο Survivor, ενώ ένα ξέσπασμα της Άννας Μαρία Βέλλη, κάνει πιο εύθραυστες τις ισορροπίες. Συγκεκριμένα, η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη στην παραλία της μπλε ομάδας και η Άννα Μαρία δεν θα αντέξει και θα λυγίσει. Η Άννα Μαρία λέει on camera«Ήταν κάτι που δεν έστεκε καθόλου για κανένα λόγο.. και το αφήσανε στη γενικότητα κιόλας ότι αυτό που είπε η Χριστίνα μπορεί και να ισχύει! Και ταυτόχρονα δεν είδα κανέναν από τους κοντινούς μου ανθρώπους να παίρνουν θέση… Ας πούμε το έχω κάνει πολλές φορές για τον Νίκο, όταν φωνάζει να τον ηρεμήσω…»!

Και η Άννα Μαρία Βέλλη υπογραμμίζει: «Εμένα αυτό με πείραξε πάρα πολύ». Η παίκτρια που έχει έρθει τόσο κοντά με τον Νίκο του τα χώνει και ξεσπά σε κλάματα.

Survivor spoiler σήμερα 1/3: To trailer
Survivor spoiler ασυλία σήμερα 1/3: Αυτοί κερδίζουν

Το μεγαλύτερο έπαθλο, στο φετινό Survivor, απήλαυσαν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη τους, έφαγαν μπριζόλες με πατάτες, ένα γεύμα που τους δυνάμωσε ιδιαίτερα. Το παραπάνω, σε συνδυασμό με την απουσία πλέον της Ανθής Σαλαγκούδη και την άφιξη της νέας παίκτριας Ελένης Χαμπέρη, κάνουν την κόκκινη ομάδα το μεγάλο φαβορί για τον αγώνα της αποψινής πρώτης ασυλίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές  οι κόκκινοι θα κερδίσουν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, επιστρέφοντας στις επιτυχίες σε ότι έχει να κάνει με την ασυλία.

Survivor spoiler σήμερα 1/3: Αποκαλύψεις ‘φωτιά’

Survivor: Ο αδερφός του Ασημακόπουλου ξεκαθαρίζει τελικά τι «παίζει» με τους κοιλιακούς του

Το πρωί της Δευτέρας ο αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου, Γιάννης, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» και αποκάλυψε επιτέλους όλη την αλήθεια για τους «κοιλιακούς» του. «Ο Γιώργος είχε κάνει μια επέμβαση στο σώμα του. Το έκανε πριν το παιχνίδι και έχει πάρει θέση και ο γιατρός του. Δεν θέλω να πάρω θέση πάνω σε αυτό. Ο Γιώργος όπως τον γνωρίζω έχει ένα σώμα αθλητικό και αυτή η επέμβαση ήταν κάτι που ήθελε να κάνει ο ίδιος.», είπε ο Γιάννης Ασημακόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις