Καρυπίδης: «Δε μπορώ να καταλάβω, τόσο πολύ ενοχλεί ο Άρης;»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καρυπίδης: «Δε μπορώ να καταλάβω, τόσο πολύ ενοχλεί ο Άρης;»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Καρυπίδης - Άρης: O Θόδωρος Καρυπίδης με τηλεοπτικές του δηλώσεις, αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, καθώς επίσης και στη φετινή πορεία του Άρη.

01.03.2021 | 10:46

O Θόδωρος Καρυπίδης, “το αφεντικό” των Κίτρινων, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ 3, «Ο Κόσμος των Σπορ» που θα μεταδοθεί ολόκληρη, αύριο στις 16:00 και ένα απόσπασμα της, έπαιξε στην «Αθλητική Κυριακή». «Η ομάδα είναι στη δεύτερη  θέση, παίζει πολύ ποδόσφαιρο και γενικώς είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουμε πετύχει. Όλες οι ομάδες περνάνε δύσκολα λόγω του COVID και της απώλειας εσόδων, σίγουρα το πρόβλημα για μας είναι μεγαλύτερο λόγω των παλιών αμαρτιών που κουβαλάει ο σύλλογος.

Προσπαθούμε με τις δικές μας δυνάμεις, αλλά καθημερινά φτάνουν προσφυγές από παλιούς ποδοσφαιριστές που λένε ότι αγαπούν τον σύλλογο αλλά τον κυνηγούν με κάθε ευκαιρία» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια, μίλησε για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα επί προσωπικού… «Δε μπορώ να καταλάβω, τόσο πολύ ενοχλεί ο Άρης; Έχει βρεθεί ψηλά, επιχειρηματικά δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος καθώς οτιδήποτε κάνουμε είναι σύννομο, δεν υπάρχουν παρανομίες ή παρατυπίες, ενώ είμαστε άψογοι σε κάθε συνεργασία. Αυτά που συμβαίνουν μ’ έχουν απογοητεύσει. Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα. Τώρα δε δέχομαι αλλά αυτό που συνέβη δεν είναι ευχάριστο για κανέναν» είπε ο Καρυπίδης.

Άρης: Αμυντική του επίδοση

Μόλις 14 γκολ μετά από 24 αγώνες έχουν δεχθεί οι Θεσσαλονικείς στο πρωτάθλημα, η οποία είναι μία από τις καλύτερες επιδόσεις τους όλων των εποχών. Η άμυνα είναι το «κλειδί» της φετινής πορείας του Άρη στο πρωτάθλημα, όπου από χθες βρίσκεται πάλι μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μετά από 24 αγώνες, οι «κίτρινοι» έχουν δεχθεί μόλις 14 γκολ, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και θα επιχειρήσουν να πετύχουν την δεύτερη καλύτερη επίδοση της ιστορίας τους στο ποδόσφαιρο.

Για τη βελτίωση του συγκεκριμένου ρεκόρ δεν υπάρχει κάποια πιθανότητα, αφού τη σεζόν 1969/70 οι Θεσσαλονικείς είχαν δεχθεί 15 γκολ σε 34 αναμετρήσεις, 0,44 γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα σε σχέση με την τωρινή επίδοση που δέχονται 0,58 γκολ ανά παιχνίδι. Μάλιστα, τότε ο Άρης είχε κατακτήσει για πρώτη και τελευταία φορά το Κύπελλο Ελλάδας. Οι πέντε κορυφαίες αμυντικές επιδόσεις του Άρη Σεζόν – γκολ – Αγώνες – Μ.Ο.

Οι πέντε κορυφαίες αμυντικές επιδόσεις του Άρη

1969/70 – 15 – 34 – 0,44
2020/21 – 14 – 24 – 0,58
1979/80 – 20 – 34 – 0,59
1982/83 – 23 – 34 – 0,68
1983/84 – 23 – 34 – 0,68

Δείτε ακόμη:

Ισόπαλοι 1-1 Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, κερδισμένος ο μόνος δεύτερος Άρης
Να μην χάσουν ήθελαν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα και έμειναν στο 0-0
Με Πινάκα 1-0 τον Παναιτωλικό και ελπίδες σωτηρίας για την ΑΕΛ
Exit mobile version