Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 28 2 21 έπαθλο – ποιος κερδίζει: Ποιοι θα πανηγυρίσουν σήμερα;
LIFESTYLE

Survivor spoiler 28 2 21 έπαθλο – ποιος κερδίζει: Ποιοι θα πανηγυρίσουν σήμερα;

Survivor spoiler 28 2 21 έπαθλο - ποιος κερδίζει: Θα πάρουν δεύτερη συνεχόμενη νίκη οι κόκκινοι ή θα επιστρέψουν στις νίκες οι μπλε;

Survivor spoiler 28 2 21 έπαθλο – ποιος κερδίζει: Νέο επεισόδιο σήμερα Κυριακή 28 – 2 – 21 για το Survivor και θα δοθεί μάχη για το έπαθλο. Από το τρέιλερ του Survivor για το επεισόδιο της Κυριακής βλέπουμε αρκετά, με τους Κόκκινους να πανηγυρίζουν για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη. Όπως μαθαίνουμε, έπεσαν και… προσευχές! Οι παίκτες είχαν σοβαρά προβλήματα, καθώς η Ανθή ούτε νίκες έφερνε ούτε βοηθούσε στην καλύβα.

Οι Μπλε από την άλλη, την ήθελαν για ευνόητους λόγους.  Βέβαια θα έχουμε και την είσοδο μιας νέας παίκτριας και μάλιστα έχουμε και αλλαγή από την παραγωγή την τελευταία στιγμή. Θα πάει με την κόκκινη ομάδα.

Survivor spoiler 28 2 21: Η εντυπωσιακή Ελένη Χαμπέρη

Ο λόγος είναι ότι η παραγωγή αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή γιατί διαπίστωσε πως τις τελευταίες μέρες, παρά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαριπόζα στους Μπλε, η ομάδα κατάφερε να βρει τις ισορροπίες της. «Είναι η τελευταία παίκτρια η οποία έφυγε από Ελλάδα, αυτό το κορίτσι θα ανάψει πολλές φωτιές είναι κούκλα. Είναι η μοναδική παίκτρια θεωρώ που έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό τι εννοώ, έχει γνωρίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Κάνανε παρέα, έχουν ένα κοινό γνωστό και έτσι έχουν πάρα πολύ καλή επαφή… Η Έλενα είναι γυμνάστρια, είναι από τον Βόλο και είναι σε σχέση με έναν σεφ…» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε» πριν λίγες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Χαμπέρη είναι πολύ εντυπωσιακή.

Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη
Survivor spoiler 28 2 21 έπαθλο – ποιος κερδίζει: Θα πέσει μέσα η διαρροή;

Αν και είναι νωρίς και ως το επεισόδιο θα βγαίνουν κι άλλα spoiler, το Sportime που είναι έγκυρο και μάστερ στις διαρροές, αναφέρει πως η νίκη σήμερα…

Survivor spoiler 28 2 21 έπαθλο: To trailer

έχει… κόκκινο χρώμα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις