Αθήνα

°C

Κυριακή

18

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και εγωισμός: Πώς τον εκφράζει το καθένα
PLUS

Ζώδια και εγωισμός: Πώς τον εκφράζει το καθένα

Ζώδια και εγωισμός: Από τα πιο αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου είναι ο εγωισμός.

Από τα πιο αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου είναι ο εγωισμός. Άλλες φορές είναι εκείνος που σε κρατάει από το να χάσεις την αξιοπρέπεια σου και άλλες φορές είναι εκείνος που δε θα σε αφήσει να δεις την πραγματική αλήθεια. Όλοι είμαστε εγωιστές πολύ ή λίγο και αυτό εν μέρη οφείλεται και στο ζωδιακό μας άστρο. Το κάθε ζώδιο εκφράζει διαφορετικά τον εγωισμό του.

Κριός

Ο Κριός είναι πολύ εγωιστής. Θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Θα φωνάξει, θα μαλώσει και θα θέλει πάση θυσία να μάθει με τον τρόπο του την αλήθεια. Παρόλα αυτά, θα ζητήσει συγγνώμη εάν καταλάβει ότι έχει λάθος και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κρατήσει κοντά του το ταίρι του. Βέβαια, αν δει ότι τελικά δε βγαίνει άκρη, σηκώνεται φεύγει χωρίς πολλά πολλά, απλά για να μπορέσει να βρει την ηρεμία του.

ζευγάρι φιλιέται τρυφερά

Ταύρος

Αν θίξεις έναν Ταύρο μπορεί να σου το κρατάει πολύ καιρό. Δε ζητάει εύκολα συγγνώμη, γιατί πιστεύει πως δύσκολα έχει λάθος. Για να μην τον αδικούμε όμως, η αλήθεια είναι πως πριν κάνει κάτι θα το σκεφτεί υπερβολικά πολύ καλά. Τέλος ο Ταύρος είναι λίγο εγωιστής ως προς το να μοιράζεται τα συναισθήματα του. Τα κρατάει καλά για τον εαυτό του και τα δίνει με το τσιγκέλι.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο υπομονετικά ζώδια και αντέχει στις συναισθηματικές κακουχίες. Αυτό οφείλεται εν μέρη στις ανασφάλειες του, αν και άμα βγει εκτός ορίων αλλάζουν τα πράγματα. Γίνεται σκληρός, ανένδοτος και μπορεί να δώσει τέλος στον έρωτα της ζωής του, προκειμένου το εγώ του να παραμείνει ψηλά. Η συγχώρεση από έναν Καρκίνο δεν έρχεται εύκολα, μιας και πληγώνεται βαθιά.

Γυναίκες μιλάνε και χαμογαλάνε

Παρθένος

Ακόμα ένα ακλόνητο ζώδιο είναι ο Παρθένος. Βέβαια, επειδή του αρέσουν οι ισορροπίες δε θα μιλήσει για να προκαλέσει περιττή ένταση, όμως θα σε απαξιώσει φουλ άμα νιώσει αδικημένος. Όσο τον κυβερνά η λογική, δε θα κάνει βήμα για να ρίξει τον εγωισμό του. Αν σκεφτεί πιο συναισθηματικά, ίσως και να κάνει το βήμα πίσω. Άμα συμβεί αυτό σημαίνει ότι για τον Παρθένο είσαι ένα άτομο που αγαπά πραγματικά.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν είναι τόσο εγωιστής, όσο διεκδικητικός. Αγαπάει τον έρωτα και το πάθος και θα κάνει τα πάντα για να τον διατηρήσει. Ο εγωισμός του δεν κλονίζεται εύκολα και για αυτό δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση. Αν όμως κλονιστεί, τότε βγάζει το κεντρί του και τσιμπάει. Μην τον θυμώσεις γιατί ο εγωισμός βαράει κόκκινο και δύσκολα μπορείς να τον κερδίσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις