Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Ανθή – Περικλής: Στα “μαχαίρια” οι πρώην… αχώριστοι
LIFESTYLE

Survivor Ανθή – Περικλής: Στα “μαχαίρια” οι πρώην… αχώριστοι

Survivor Ανθή - Περικλής: Μετά το Survivor oι δύο... πρώην φίλοι κοντράρονται ανοιχτά!

Η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor,  μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Περικλή Κονδυλάτο. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι σοκαρίστηκε όταν ενημερώθηκε για τα όσα λέει για εκείνην ο σχεδιαστής κοσμημάτων, καθώς στο παιχνίδι είχαν έρθει αρκετά κοντά. «Αισθανόμουν αδικημένη από κάποιες συμπεριφορές. Με πείραζε όταν με χρησιμοποιούσαν ως παράδειγμα σε κάθε αγώνα που χάναμε. Το έριχναν σε μένα και στις ήττες μου. Αν χαιρετούσα θα έβγαινε περισσότερη συγκίνηση… Δεν ήθελα να καβγαδίσω μπροστά στις κάμερες με τον Περικλή και δεν το σεβάστηκε. Τα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον πάρουν με το μέρος τους. Είχα επενδύσει συναισθηματικά στον Περικλή, το οποίο δεν το έκανα με κανέναν άλλον παίκτη. Ήταν αληθινό για μένα…

Είμαι η πιο έξυπνη στρατηγικά παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor; Μπράβο μου! Δεν το είχα καταλάβει! Σοκάρομαι. Θεωρώ τόσα ακραία αυτά που λέει… Είχε τεράστια πικρία επειδή έφυγε και κατηγορεί εμένα για αυτά που είπε. Ήθελε να με εκδικηθεί, ήθελε σαν τρελός να φύγω, οπότε είπε ό,τι είπε… Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ ότι είμαι καιροσκόπος! Ο Περικλής πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ. Σοκ έχω μείνει παγωτό!»

Survivor: Η απάντηση

Ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε στα όσα είπε η Ανθή Σαλαγκούδη, με ένα βίντεο που δημοσίευσε μέσω InstaStories και άφησε αιχμές για τη δημοσιογράφο. «Πώς γίνεται να σου λείπω και να έχουμε φιλία και να έχεις σταματήσει να μου μιλάς; Δηλαδή ειλικρινά… Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις; Γιατί όταν τελείωσε το παιχνίδι, εμείς δε μιλούσαμε γιατί δε μου μιλούσες Μην πέφτεις από τα σύννεφα ok;» είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις