Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα πρεμιέρα: Η τελική ημερομηνία, αντίστροφη μέτρηση
LIFESTYLE

Φάρμα πρεμιέρα: Η τελική ημερομηνία, αντίστροφη μέτρηση

Φάρμα πρεμιέρα: Κάθε πότε θα προβάλλεται.

Μπορεί η κακοκαιρία Μήδεια να προκάλεσε προβλήματα στη Φάρμα και να ανέβαλε την πρεμιέρα, τώρα όμως ήρθε η στιγμή το reality του Ant1 να βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

«Η Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 21:00 και ανοίγει τις πόρτες της στους: Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή, Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Ο Σάκης θα ζήσει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Θα λειτουργήσει ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, θα τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και θα διαχειριστεί τις καθημερινές ανατροπές.

Φάρμα: Κάθε πότε θα προβάλλεται

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο reality περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη. Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα καλλιεργούν τη γη, θα αρμέγουν τα ζώα, θα φροντίζουν τον στάβλο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.

Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη Φάρμα μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες:

1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο
1 Αγώνας Αρχηγίας
1 Quiz της Φάρμας
1 Αγώνας Ασυλίας
1 Παιχνίδι Επάθλου

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ. «Η Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 21:00, στον Ant1.

Φάρμα αντ1

Φάρμα: Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό

Σε ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων βρίσκεται «Η Φάρμα» που μέσα στο Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. Εκεί, 14 παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο.

Οι παίκτες στη «Φάρμα» δεν θα υιοθετήσουν μόνο τη ζωή των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη «Φάρμα», μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Την Πέμπτη στο «Πρωινό» είδαμε για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό της Φάρμας. Το προνόμιο του Αρχηγού είναι πως μένει μόνος του, ενώ στο δωμάτιό του έχει και δικό του μπάνιο. Ο Αρχηγός θα προκύπτει μετά από ψηφοφορία των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες θα προτείνουν τον υποψήφιο Αρχηγό τους και από τον αγώνα αρχηγίας θα προκύπτει ο μοναδικός Αρχηγός της «Φάρμας» που θα συντονίζει τις δουλειές και θα έχει καθοριστικό ρόλο στην αποχώρηση.

Ο Αρχηγός θα επιλέγει επίσης τον πρώτο μονομάχο και υποψήφιο προς αποχώρηση. Παράλληλα ο χαμένος αγρότης που θα αποχωρεί θα αφήνει και ένα καθοριστικό γράμμα για την επόμενη εβδομάδα. Ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αρχικά τουλάχιστον, δε θα υπάρχει. Ίσως όμως δούμε στη συνέχεια.

Φάρμα μποστάνι Φάρμα σκηνικό Φάρμα σκηνικό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις