Χωρίς Γκαρσία και Ματίγια κόντρα στον Ατρόμητο ο Άρης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς Γκαρσία και Ματίγια κόντρα στον Ατρόμητο ο Άρης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Άρης - Ατρόμητος: Χωρίς τους Ματέο Γκαρσία, Χαβιέ Ματίγια θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ατρόμητο ο Άρης.

27.02.2021 | 16:50

Χωρίς τους Ματέο Γκαρσία, Χαβιέ Ματίγια θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ατρόμητο ο Άρης. Ο Άκης Μάντζιος είδε τον νεαρό Αργεντινό να μένει εκτός την τελευταία στιγμή, ενώ επέλεξε να προφυλάξει και τον Χαβιέ Ματίγια.

Συγκεκριμένα η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για την κυριακάτικη αναμέτρηση αποτελείται από τους: Κούεστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Μπρούνο Φελίπε, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Ροζ: «Θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, στόχος είναι η δεύτερη θέση»

Ο κεντρικός αμυντικός των “κίτρινων” χαρακτήρισε must win τον αγώνα με τον Ατρόμητο και όπως είπε αν κάνουν οι «κίτρινοι» το παιχνίδι τους θα καταφέρουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Σχολιάζοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, είπε:

«Κάναμε καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική και πήραμε καλό αποτέλεσμα, που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Πλέον, είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που όπως κάθε ένα από ‘δω και πέρα το βλέπουμε σαν τελικό. Θέλουμε νίκη σε αυτό το ματς, όπως και στα άλλα που απομένουν, γιατί είμαστε πολλές ομάδες κοντά στη βαθμολογία και τελικά θέλουμε να βρεθούμε στη δεύτερη θέση, που είναι ο στόχος μας».

Μάντζιος: «Επιτακτική η νίκη με τον Ατρόμητο»

Ο προπονητής του Άρη απάντησε, ερωτώμενος αρχικά για την κατάσταση της ομάδας εν όψει Ατρομήτου, μετά το καλό αποτέλεσμα στο “Γ. Καραϊσκάκης” που προηγήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Η κατάσταση της ομάδας, ειδικά μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ καλή. Δουλέψαμε καλά και μέσα στην εβδομάδα αυτή στις προπονήσεις, οπότε θα έλεγα ότι προετοιμαστήκαμε όπως πρέπει για το ερχόμενο παιχνίδι. Επίσης, είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε απουσίες παικτών».

Σχετικά με τον Ατρόμητο και πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης τον ερχόμενο αντίπαλό του, διευκρίνισε ο Απόστολος Μάντζιος: «Θέλει προσοχή ο Ατρόμητος. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Οι ομάδες στην έδρα μας κλείνονται. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχουμε υπομονή και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Επίσης, πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί από την αρχή».

Exit mobile version