Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Διάψευση σε υψηλούς τόνους για τον Μάνταλο!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Διάψευση σε υψηλούς τόνους για τον Μάνταλο!

ΑΕΚ Μάνταλος: Άμεση αντίδραση από πλευράς ΑΕΚ για τα σενάρια καλοκαιρινού «διαζυγίου» με τον αρχηγό της ομάδας.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μπορεί να έληξε ωστόσο στην ΑΕΚ ήδη σκέφτονται το σχεδιασμό του καλοκαιριού. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια φημολογία αποχώρησης του Πέτρου Μάνταλου από την Ένωση. Μάλιστα δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας σήμερα μιλάει για δεδομένη αποχώρηση του Πέτρου Μάνταλου από την ομάδα, το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε τις φήμες ως «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» αφήνοντας και σαφείς αιχμές για το timing του θέματος, παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, το οποίο αποτελεί και ασέβεια στον αρχηγό της ομάδας μας και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση της σεζόν», αναφέρεται από πλευράς ΑΕΚ. «Είναι σενάριο το οποίο διαψεύδουμε κατηγορηματικά, αφού δεν έχει την παραμικρή βάση μι επαφή με την πραγματικότητα. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ο Πέτρος Μάνταλος για την ΑΕΚ, πόσα έχει προσφέρει και πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι για την ομάδα μας, από την πρώτη μέρα που φόρεσε την φανέλα της».

Από κει και πέρα, η βάση του δημοσιεύματος, τουλάχιστον όπως το εκτίμησαν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, είναι πως αποτελεί παραδοχή εντός ΑΕΚ, μπορεί κι από τον ίδιο τον παίκτη, πως ήρθε το «πλήρωμα του χρόνου» για να χωρίσουν οι δρόμοι. Κι αυτό είναι επίσης που διαψεύδεται κατηγορηματικά από την ΑΕΚ. Ξεκαθαρίζουν δηλαδή μαζί με την διάψευση, πως κανενός τέτοιου είδους παραδοχή δεν υπάρχει από την πλευρά τους και ουδέποτε έχει τεθεί τέτοιο θέμα.

Πέτρος Μάνταλος

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Σάκχοφ ελπίζει για το ντέρμπι

Μπορεί στην ΑΕΚ να υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί, ωστόσο η περίπτωση του Γεβχφέν Σάκχοφ δίνει κάποιες ελπίδες στον Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει Παναθηναϊκού. Στην προπόνηση της ΑΕΚ, την Τετάρτη, οι Νέλσον Ολιβέιρα, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης, Γιάννης Σαρδέλης, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Η περίπτωση του Ουκρανού όμως είναι… διαφορετική, αφού ο έμπειρος μέσος ακολουθούσε το δικό του, ανεβάζοντας κάπως ρυθμούς. Ο Σάκχοφ αναμένεται να γυμναστεί κανονικά την Πέμπτη το πρωί (25.02.2021 / 11:00) στα Σπάτα και να τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Το τελευταίο διπλό της Ένωσης σε κανονική διάρκεια

Στις 23 Οκτωβρίου του 2006 η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ επικρατώντας 2-1 του Παναθηναϊκού. Αυτή ήταν μάλιστα η τελευταία εκτός έδρας της Ένωσης στην κανονική διάρκεια. MVP του αγώνα ήταν ο Τραϊανός Δέλλας που πέτυχε και το νικητήριο γκολ στο 76ο λεπτό. Στο 25′ ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μαντούκα ισοφάρισε από τα έντεκα βήματα.

AEK
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις