Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Πάνος: Οι συγγνώμες και τα σχόλια των συμπαικτών του
LIFESTYLE

MasterChef 5 Πάνος: Οι συγγνώμες και τα σχόλια των συμπαικτών του

MasterChef 5 Πάνος: Στα backstage του MasterChef 5 «τρύπωσε» η κάμερα των «Κου Κου»

Στα backstage του MasterChef 5 «τρύπωσε» η κάμερα των «Κου Κου» και οι παίκτες μίλησαν για τη δεύτερη ομαδική αλλά και τη στάση του Πάνου, ο οποίος, όπως είπαν χαρακτηριστικά, είναι εριστικός, δε σκέφτεται τι λέει και μετά ζητάει «συγγνώμες». «Ξεκάθαρα είμαι προκλητικός. Αν με προκαλέσεις, δε θα σε αφήσω! Ξεκάθαρα, άμα σπάσεις τον τσαμπουκά του άλλου, του ρίχνεις και την ψυχολογία», παραδέχτηκε ο ίδιος ο Πάνος στην κάμερα.

Ο Παύλος με τη σειρά του είπε ότι ο Πάνος είναι από τα άτομα που είναι κάπως… εριστικά αλλά έχει τον τρόπο του να απολογείται και το έχει κάνει πολλές φορές. Ο Στέφανος φανερά επηρεασμένος από τη συμπεριφορά του Πάνου είπε: «Αν έχεις ένα άτομο που είναι τέρμα εριστικό, όπως ο Πάνος, σίγουρα δε θα κρατηθείς για πολύ! Ήρθε μόνος του μετά και μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι δεν ξέρει τι έπαθε. Θόλωσε».

MasterChef 5: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο σπίτι του Masterchef 5 στο επεισόδιο της Τρίτης. Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Φίλογλου οι μάγειρες επέστρεψαν σπίτι του Masterchef 5 με έκδηλη την δυσαρέσκεια από το γεγονός ότι δεν αποχώρησε ο Ιωάννης, που δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Μάλιστα ο Πάνος που είναι κοντά με τον Ιωάννη θέλησε να ειρωνευτεί όσους δεν συμπαθούν τον φίλο του, και έβαλε 3 μπουκάλια ξύδι πάνω στο τραπέζι και στην πλευρά του Στέφανου.
Τότε ο Στέφανος αντέδρασε και κατευθύνθηκε στο μέρος του έτοιμος να πιαστούν στα χέρια. «Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις να τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ αλλά ως εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος. Τελικά κάποιοι από τους παίκτες του Masterchef 5 μπήκαν ανάμεσα τους και τους χώρισαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις