Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Τζόλης, ανησυχία για Α. Ζίβκοβιτς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Τζόλης, ανησυχία για Α. Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (27/2, 19:30) με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ωστόσο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία αποκόμισε ένα αρνητικό και ένα θετικό γεγονός. Στην προπόνηση, συμμετείχε κανονικά ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος έδειξε να έχει αφήσει πίσω του, το μικρό τραυματισμό από το προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία.

Ωστόσο, νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος… «δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής(26.02) η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας» όπως αναφέρει ο ΠΑΟΚ κι έτσι, η συμμετοχή για την Τρίπολη, έχει τεθεί εν αμφιβόλω…

Όσον αφορά την προπόνηση… «το βάρος έπεσε στο κομμάτι της τακτικής. Έπειτα από ένα σετ από δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια με μπάλα, οι παίκτες δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση του αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Στο τελευταίο μέρος οι παίκτες εξασκήθηκαν και στα τελειώματα» τονίζει ο ΠΑΟΚ.

Πλην Τζόλη και Α. Ζίβκοβιτς, ο Κρέσπο έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Μιχάι, ενω εκτός προπόνησης έμεινε και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και αύριο στις 11:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια η αποστολή, θα αναχωρήσει για Τρίπολη.

Πάμπλο Γκαρσία

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις