Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Χαμός με Χεζόνια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Χαμός με Χεζόνια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Παναθηναϊκός - μπάσκετ: Εφτασε ο Κροάτης και παρά τους περιορισμούς κυκλοφορίας τον περίμεναν εκατοντάδες οπαδοί να τον αποθεώσουν

25.02.2021 | 20:02

Παναθηναϊκόςμπάσκετ: Έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Μάριο Χεζόνια και έγινε ο κακός χαμός στο αεροδρόμιο! Ο Κροάτης σούπερ σταρ ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας και στην άφιξή του συνέρρευσαν 700 οπαδοί  που έκαναν άνω κάτω τον αερολιμένα Αθήνας. Η μεγάλη στιγμή που περίμενε καρτερικά ο κόσμος του Παναθηναϊκού έφτασε και παρά τις απαγορεύσεις. Ο Μάριο Χεζόνια προσγειώθηκε στην Αθήνα, για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας, στους οποίους θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» τον περίμεναν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», με τους οποίους είχε τις πρώτες κουβέντες κατά την άφιξή του στη χώρα μας. Την ίδια στιγμή ο «Super Mario»΄έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο στο αεροδρόμιο. Πάνω από 700 φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας περίμεναν τον Κροάτη φόργουορντ, για να τον υποδεχτούν και να τον αποθεώσουν και να τον βάλουν στο… κλίμα της νέας του ομάδας. Άλλωστε το όνομα του Χεζόνια έγινε πολλές φορές σύνθημα στα χείλη των «πράσινων» οπαδών, μετατρέποντας σε… Λεωφόρο το «Ελ. Βενιζέλος» για χάρη του.

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Τούρτα και πανό

Οι οπαδοί των «πράσινων» είχαν ετοιμάσει και ένα μεγάλο πανό για χάρη του 26χρονου άσου. «Welcome Home Super Mario» (Καλώς ήρθες σπίτι Σούπερ Μάριο) έγραφε χαρακτηριστικά, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δείχνουν με το… καλημέρα την λατρεία τους στον πρώην άσο των Ματζικ, των Νικς και των Μπλέζιερς. Πέραν του πανό, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοίμασαν μία ακόμα έκπληξη στον Χεζόνια, καθώς του έφεραν μια τούρτα για τα 26α γενέθλιά του, καθώς και μία μπλούζα, δώρα τα οποία ήταν ανήμερα της άφιξής του στην χώρα μας.

Δείτε ακόμη: 

Η Ρεάλ απέδρασε 1-0 από το Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα των 10 από το 17’
Η Μάντσεστερ Σίτι αφεντικό πρόκρισης, 2-0 την Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη
Η Τότεναμ νέα νίκη με τη Βόλφσμπεργκερ, 4-0 και πέρασε άνετα στους “16”
Exit mobile version