Eurovision 2021 Ελλάδα: Πότε παρουσιάζεται επίσημα το «Last Dance»

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2021 Ελλάδα: Πότε παρουσιάζεται επίσημα το «Last Dance»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Eurovision 2021 Ελλάδα: Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision σύντομα θα προβληθεί στις οθόνες μας με την Στεφανία Λυμπερακάκη να προετοιμάζεται για το «Last Dance».

24.02.2021 | 15:19

Το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΡΤ, την Τετάρτη 10 Μαρτίου. H Στεφανία Λυμπερακάκη θα ερμηνεύσει το τραγούδι, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Κώστας Καρύδας. Η Στεφανία μίλησε για ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι το βιντεοκλίπ αφηγείται μια ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού, ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή.

Πρόσθεσε ότι το περιεχόμενο του βιντεοκλίπ θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Το τραγούδι έχει δημιουργηθεί από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους Arcade και τη Sharon Vaughn.  Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα γίνει με «περιορισμένη μορφή» στο Ρότερνταμ, το Μάιο, λόγω των μέτρων που σχετίζονται με την πανδημία του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Eurovision 2021 Ελλάδα: Γυρίσματα του «Last Dance»

Eurovision 2021 ελληνική συμμετοχή: Λίγα λόγια

Η Στεφανία Λυμπερακάκη κατάγεται από την Ουτρέχτη και γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 2002, καλλιτεχνικά είναι γνωστή ως Stefania, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, ηθοποιός φωνής και youtuber που ζει και δραστηριοποιείται στην Ολλανδία. Είναι πρώην μέλος του κοριτσίστικου μουσικού συγκροτήματος Kisses, το οποίο εκπροσώπησε την Ολλανδία στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2016. Πρωταγωνίστησε στην ολλανδική τηλεοπτική σειρά Brugklas. Θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2020 με το τραγούδι “SUPERG!RL” στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού. Στις 18 Μαρτίου η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) ανακοίνωσε ότι ο διαγωνισμός για πρώτη φορά θα ακυρωθεί λόγω της επιδημίας COVID-19. Ωστόσο, την ίδια μέρα η ΕΡΤ ανακοίνωσε επίσημα ότι η Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2021.

Υποκριτική

Το 2018 η Λυμπερακάκη ανέβασε το πρώτο της σινγκλ “Stupid Reasons”. Το 2019, ανέβασε ακόμη τρία, το “Wonder”, το “I’m Sorry (Whoops)” και το “Turn Around”. Η Λυμπερακάκη έγινε γνωστή στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2019, μετά την εμφάνισή της στα MAD Video Music Awards 2019 με το τραγούδι “Con Calma” του Daddy Yankee, το οποίο ερμήνευσε μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Κόνι Μεταξά. Από το 2018 πρωταγωνιστεί στην ολλανδική σειρά Brugklas, στον ρόλο της Fenna. Επίσης πρωταγωνίστησε στις ολλανδικές ταινίες: Brugklas: De tijd van m’n leven (2019), De Club van Lelijke Kinderen (2019, στον ρόλο της τραγουδίστριας) και 100% Coco New York (2019, στον ρόλο της Lilly).

Eurovision 2021 Ελλάδα: «Last Dance»

Δείτε ακόμη:

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα στο instagram για τον χαμό του σκύλου της
MasterChef 5: Χαμός στο σπίτι, ποιος θα αποχωρήσει
Φάρμα: Οι φόβοι και οι δηλώσεις των παικτών λίγο πριν την πρεμιέρα
Exit mobile version