MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 23/2: Χαμός στο σπίτι, ποιος φεύγει

LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 23/2: Χαμός στο σπίτι, ποιος φεύγει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 23/2: Στο σημερινό επεισόδιο όλα θα γίνουν μπάχαλο.

23.02.2021 | 20:48

Δε λέει να ηρεμήσει το κλίμα στο MasterChef καθώς όπως φαίνεται οι παρεξηγήσεις των προηγούμενων ημερών ήταν αρκετές για να τινάξουν στον αέρα τις σχέσεις των παικτών. Ο Γιάννης κατάφερε με την απόφαση στην πρώτη δοκιμασία να κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του αλλά και με την απόφαση να υποδείξη την Χριστίνα ως υποψήφια για αποχώρηση με την ίδια τελικά να αποχωρεί, είναι οι βασικοί λόγοι που οι εντάσεις δεν σταματούν. Στο χθεσινό μάλιστα επεισόδιο είδαμε και ένα νέο beef ανάμεσα στον Ιωάννη και τον Στέφανο για τα μάτια, όπως αποκάλυψε λίγο μετά η Μαρίνα, της Μαρίας. Όπως είδαμε οι κόντρες δεν χρειάζεται να είναι μόνο λεκτικές αλλά υπάρχουν και τα ύπουλα ”χτυπήματα” όπως μας απέδειξε για άλλη μια φορά ο κακός της παρέας Γιάννης.

Στο σημερινό επεισόδιο όλα θα γίνουν μπάχαλο. Όχι πως δεν ήταν βέβαια. Μετά το Τεστ δημιουργικότητας οι κριτές θα πουν ποιοι τρεις θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Στο trailer ακούμε τον Κωστή να λέει για κάποιον παίκτη του ότι έχει καβαλήσει το καλάμι, ενώ ακούμε τον σεφ και κριτή Κοντιζά να ρωτά έναν παίκτη στον εξώστη για τον αν θα κατέβει κάτω. Ίσως να αναφέρεται στον Νίκο, ο οποίος έχει την κάρτα ασυλίας και όπως έχει πει θα την χρησιμοποιήσει είτε για τον ίδιο είτε για κάποιον συμπαίκτη του από την μπλε ομάδα. Ενώ στο τέλος ακούμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μιλάει για το πρώτο δεκάρι αλλά και για ένα απόλυτο λάθος από παίκτη που θα του κοστίσει ακριβά!

MasterChef 5: Το Mystery Box

Το Mystery Box δείχνει να αποτελεί ένα ευχάριστο διάλλειμα για τους 22 υποψήφιους του διαγωνισμού. Λίγο η έλλειψη φόβου, γιατί δεν προκύπτουν υποψήφιοι προς αποχώρηση, λίγο η φύση της δοκιμασίας, γέμισε, για μια ακόμα φορά, με ενθουσιασμό τους μάγειρες της πιο διάσημης κουζίνας στον κόσμο!

Η κατάσταση όμως περιπλέχτηκε αρκετά όταν ο ενθουσιασμός μπέρδεψε τη σκέψη, όταν όλη η δημιουργικότητα εκφράζεται στο Mystery Box και όχι στη δοκιμασία, που ακολούθησε αφού απαιτούσε την απόλυτη έκφραση συγκέντρωσης και ευρηματικότητας.

Τρία υπέροχα τροπικά φρούτα ήταν αρκετά για να φέρουν τα πάνω κάτω στο Τεστ Δημιουργικότητας! Όσοι απέρριψαν, νιώθοντας ανακουφισμένοι, υλικά από το “γεωμετρικό” Mystery Box, τα βρήκαν ξανά μπροστά τους. Νικητής του Mystery Βox αναδείχτηκε ο Ιωάννης με αρκετά πλεονεκτήματα, τα οποία και χρησιμοποίησε!

“Είπες κάτι για εμένα; Φλώρε”

Ο Γιάννης Αυλωνίτης νικητής της χθεσινής δοκιμασίας του MasterChef και από τη νίκη του φάνηκε ότι με τον Στέφανο δεν θα τα πάνε και πολύ καλά στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο Στέφανος δεν ξέχασε ότι εξαιτίας του αποχώρησε η Χριστίνα. Μάλιστα Ο Γιάννης με το πλεονέκτημα που είχε, του απαγόρευσε να μπει στο pantry room κι ο Στέφανος τον προκάλεσε για να δούνε ποιος θα καταφέρει να μείνει στον διαγωνισμό. Ο δεύτερος, εκνευρισμένος πια, παράκουσε την συζήτηση που είχαν ο Νίκος, ο Πάνος κι ο Διονύσης κι αποκάλεσε τον τελευταίο φλώρο, όταν του ανέφεραν τι στιλάκι είναι αυτό που πουλάει τώρα. Οι κοκορομαχίες ξεκίνησαν στο MasterChef αλλά μόνο ένας θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος.

Exit mobile version