Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα

Παραπολιτικά: Η πολιτική επικαιρότητα και αθέατες στιγμές της πολιτικής μας ζωής, δοσμένες από τον Γιάννη Ντσούνο.

Αληθεύει ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζονται για μια ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση και προσπαθούν να βρούν που θα κατέβουν τα «βαριά» χαρτιά του κόμματος; Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συνωστισμός στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, όπου εκτός από τους παλιούς προστίθεται και το όνομα της Έφης Αχτσιόγλου. Θα περιμένουμε να δούμε αν όλα αυτά αληθεύουν ή είναι παραπολιτική φιλολογία.

Ο Γιάννης Ντσούνος

γράφει ο Γιάννης Ντσούνος

Ένα στραβοπάτημα φαίνεται ότι θα στοιχήσει ακριβά στην κα Άννα Παναγιωταρέα, αφού θα την οδηγήσει εκ νέου στο χειρουργείο και μάλιστα στο ίδιο σημείο που είχε χειρουργηθεί και στο παρελθόν. Η γνωστή δημοσιογράφος και σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη θα παραμείνει σε ακινησία έως ότου κάνει το χειρουργείο και θα απουσιάσει επί μακρόν και από τα καθήκοντά της στο υπουργείο. Να ευχηθούμε περαστικά.

Άννα Παναγιωταρέα

Παραπολιτικά: Μαχητής

Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από δίμηνη σχεδόν μάχη με τον κορονοϊό πήρε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος πέρασε και από το στάδιο της διασωλήνωσης. Ο ίδιος μετά την περιπέτειά του ευχαρίστησε μέσω δήλωσής του το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ και τους χαρακτήρισε ήρωες. Ο κ. Γρηγοράκος ευχήθηκε σε όλους τους ασθενείς που νοσηλεύονται να έχουν καλή έκβαση και να γίνουν γρήγορα καλά. Ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθηκοντά του να ευχηθούμε εμείς. .

Λεωνίδας Γρηγοράκος

 

Παραπολιτικά: «Προσωπική μαρτυρία»

Μετά την Αθήνα το βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου παρουσιάστηκε και στην συμπρωτεύουσα. Το βιβλίο του κ. Λοβέρδου τιτλοφορείται «Απόπειρα Δολοφονίας» και σε αυτό ο πρώην υπουργός αφηγείται όλα όσα πέρασε και βίωσε ο ίδιος στην υπόθεση Novartis. Όπως μάλιστα ο ίδιος υπογραμμίζει στην εισαγωγή του βιβλίου, πρόκειται «για μια προσωπική μαρτυρία, τίποτε περισσότερο αλλά κυρίως τίποτε λιγότερο».

Ανδρέας Λοβέρδος

 

Παραπολιτικά: Δύσκολες ώρες

Ο λόγος για τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, που θρηνεί για την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο υπουργός με ανάρτησή του στα social media,  όπου έγραψε: «Θα σε θυμάμαι πάντα κεφάτη και χαμογελαστή. Πάλεψες με πείσμα, περίμενες να γυρίσεις στο Κάμπο αλλά η μοίρα τα έφερε διαφορετικά… θα σε θυμόμαστε πάντα».

Το είπε ο παλιός

Το περιστατικό αναφέρεται σε κλειστή σύσκεψη στελεχών του ΚΙΝΑΛ και την συζήτηση που έγινε για το πόσο «περνάει» ακόμη στους πολίτες το όνομα του ΠΑΣΟΚ με ό,τι αυτό συνεπάγεται πολιτικά. Τότε ο Κώστας Σκανδαλίδης, που γνωρίζει το κόμμα όσο κανείς άλλος, είπε απευθυνόμενος σε συνομιλητές του: «Μην έχετε καμμία αμφιβολία ότι στην πορεία μας προς τις δικές μας εκλογές όλοι θα μιλάνε για το ΠΑΣΟΚ». Κάτι ξέρει ο παλιός…

Κώστας Σκανδαλίδης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις